Hart voor horeca

Geslaagde overdracht: Mojo's Alkmaar


Overdracht Grand Café Eatertainment Mojo`s

Onder begeleiding van Van Alkemare Horecamakelaardij heeft Grand Café Eatertainment Mojo`s sinds september een nieuwe eigenaar gevonden.

Verkopers Lilian Kops en Alex Op de Weegh zijn een bevlogen horeca echtpaar met meerdere mooie horecazaken in Alkmaar. 
Na een lange periode waarbij alles in het teken stond van de bedrijven, hebben ze besloten een stap terug te doen om meer tijd te besteden aan hun privé leven.
De verkoop van hun vlaggenschip Mojo`s op het Waagplein is daar het gevolg van.
Met de koper hebben zij een waardig opvolger gevonden die de continuïteit en toekomst van het bedrijf en de mensen die er werken waarborgt.

De koper is een horeca familie met verschillende horeca bedrijven in het oosten van het land. Op dit moment exploiteren verschillende familieleden, verschillende concepten.  De verschillende locaties en concepten maken koper inmiddels tot een professioneel horeca concern. Mojo`s in Alkmaar is daar een goede aanvulling op. Belangrijk onderdeel van de formule is dat er in alle zaken familieleden werkzaam zijn die zowel in de keuken, bediening als het management hun inbreng hebben. Van koper begrepen wij dat ze de formule, vaste klanten en bestaande personeelsleden bij Mojo's zo veel mogelijk willen behouden en op korte termijn dus geen grote veranderingen van plan zijn. U bent dus nog altijd van harte welkom bij uw vertrouwde Mojo's Eatertainment!

Wilt u ook begeleiding bij verkoop en/of verhuur van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of Linkedin (klik hier)!


 
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Geslaagde overdracht: Kwalitaria Broek op Langedijk

Overdracht Kwalitaria Broek op Langedijk “We willen graag dat de klanten naar hier komen...

Lunchroom Lynn en Minca's in Alkmaar heet nu Het Groentje van Bergen

'Een gezellige, sfeervolle en gastvrije eetgelegenheid die zeker in de smaak zal vallen!'...

Geslaagde verkooptransactie Ootje Konkel

  “Naast een uniek restaurant is het ook de perfecte leerschool voor dochter Joy.”...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.