Hart voor horeca

Quickscan Energieverbuik

Bespaar op energie: doe de QuickScan.

Wilt u als ondernemer ook minder uitgeven aan energiekosten? Dat kan door te kiezen voor de juiste energieleverancier. Maar wist u dat er nog meer relatief goedkope maatregelen zijn die u kunnen helpen bij deze besparingen? Zo kunt u – bijvoorbeeld gedurende twee maanden - het energieverbruik van uw horecalocatie meten via “slimme” apparatuur.

Wat verbruikt bijvoorbeeld uw CV installatie, airco installatie, koelcel of combisteamer? Wat kunt u doen om dit verbruik te verminderen of slim aan te sturen? Dankzij de QuickScan van onze relatie weet u hoeveel u op jaarbasis kunt besparen. U maakt gebruik van een professionele installatie die gemakkelijk en snel in uw pand geïnstalleerd kan worden. 

Na een maand meten ontvangt u een eerste advies. Daarmee kunt u direct en zeer eenvoudig aan de slag om de eerste besparingen realiseren. Na twee maanden meten ontvangt u een definitief bezuinigingsadvies. Daarin ziet u een overzicht van de gerealiseerde besparingen en krijgt u aanvullende adviezen hoe u nog meer uw verbruik kunt beperken.

Kosten QuickScan + installatie professionele energiemonitor + tijdelijk gebruik van de benodigde apparatuur: 499 euro exclusief BTW.

Voor alle klanten die in 2017 een QuickScan laten uitvoeren geldt nu een bijzondere aanbieding: 

Verleng de QuickScan voor vier maanden (a € 29,95 per maand), dan laten wij Wendy - de professionele energiemonitor - hangen en heeft u altijd en overal volledig inzicht in uw energieverbruik. De voordelen hiervan lichten wij graag in een kennismakingsgesprek toe.

Meer weten? Klik hier voor ons contactformulier of bel 0226-343220 en maak een vrijblijvende afspraak!

Van Alkemare selecteert in overleg met haar relaties met enig regelmaat interessante informatie voor horeca ondernemers en/of verhuurders van horecapanden. Deze informatie wordt op onze website en via onze Sociale Media kanalen verspreid. Dit artikel is opgesteld door Nick Zuurbier, makelaar/taxateur bij Van Alkemare en Jan Jesse Hopman van Flexicontrol uit Heerhugowaard. Nick Zuurbier is binnen Van Alkemare o.a.  gespecialiseerd in de begeleiding van horecaondernemers en/of verhuurders bij kostenbeheersing. Jan Jesse is adviseur bij Flexicontrol en levert advies en apparatuur om slim om te gaan met energie en uw verbruik te meten.
Vorige Naar nieuwsoverzicht Volgende

Ander nieuws

Wij wensen u fijne feestdagen!

Vanwege de feestdagen én werkzaamheden aan ons kantoor zijn wij gesloten van maandag 26 december...

Meedoen aan een televisie programma?

RTL4 zoekt CULINAIRE AVONTURIERS Jaarlijks worden in Nederland zo'n duizend restaurants...

Wat u moet weten over de Wet werk en zekerheid (Wwz)

Per 1 juli 2015 is het tweede deel van de Wet werk en zekerheid (Wwz) ingevoerd. Sinds dat moment...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.