Hart voor horeca

Julianadorp Express gaat voor gezond!

Eind januari hebben wij de onderneming van Meko’s Bistro aan het Loopuytpark 3 in Julianadorp overgedragen en het huurcontract van het pand overgeschreven. Marjan Hartog van MarjanSchrijft.nl heeft de betrokken partijen gevraagd hoe zij de samenwerking met ons hebben ervaren.

Opdrachtgever Meko Shisho laat weten: “Ik heb dit horecapand vijf jaar geleden kunnen huren dankzij de bemiddeling van Nick en was daar heel tevreden over. Hij werkt professioneel en komt zijn afspraken na. Daarom was Nick als horecamakelaar bij Van Alkemare groep nu ook weer de eerste persoon die ik ging bellen bij de verkoop van mijn bistro.” Meko doet tijdelijk even een stapje terug en is inmiddels in loondienst als chef-kok. “Wanneer ik weer voor mijzelf wil beginnen, zal ik Nick zeker weer benaderen om een goede locatie te vinden.”

Eigenaresse van het pand, Marian Cnossen: “Via de makelaar heb ik met meerdere potentiële huurders gesproken. Thomas had al eerder interesse getoond. Toen ik via mijn netwerk vernam dat hij nog interesse had, heb ik de makelaar getipt. Dat bleek een zetje in de goede richting.”

Thomas Hendrikse is de nieuwe huurder van het pand. Vol enthousiasme gaat hij in april 2019 onder de naam ‘Juliana Express’ op deze locatie starten met catering en het kunnen afhalen en laten thuisbezorgen van gezonde, duurzame maaltijden.

“Het is voor mij een spannende stap geweest om mijn baan op te geven en zelf horecaondernemer te worden. Ik ben nu nog druk bezig met alle voorbereidingen en de aansluiting op thuisbezorgd.nl.
Over de samenwerking met Nick ben ik heel tevreden. Het is allemaal vlot verlopen. Nick gaf snel reactie op mijn e-mails en heeft mij goede uitleg gegeven. Ik kreeg duidelijke antwoorden op de vragen die ik had. Dus heb ik de spong gewaagd. In april wil ik een ‘Grand opening’ houden waarbij mensen kunnen komen proeven wat ik zoal op de menukaart heb staan. Dat zullen geen snacks en pizza zijn, maar heerlijke gezonde duurzame maaltijden.” Hierover zal binnenkort meer te lezen zijn in de lokale media.
 
Wilt u ook begeleiding bij verkoop en/of verhuur van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak met Nico of Nick: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, (klik hier). Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of Linkedin (klik hier)!

Dit artikel is opgemaakt door Marjan Hartog van MarjanSchrijft (www.MarjanSchrijft.nl). 




 
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Café De Volharding wordt appartementencomplex!

Café De Volharding wordt omgetoverd tot een appartementencomplex.  John Kos was 15 jaar...

Het nieuwe restaurant aan Houttil 38 heet Til38!

Ricardo Lubbes en zijn vrouw Sascha zijn de trotse nieuwe eigenaars van het pand aan de Houttil...

Berger's Eten en Drinken wordt Brutaal!

Vanaf februari opent het nieuwe restaurant Brutaal op de plek waar voorheen Berger's Eten &...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.