Hart voor horeca

​Succesvolle overdracht Verdronkenoord 1 in Alkmaar.

​Succesvolle overdracht Verdronkenoord 1 in Alkmaar.

Sinds 12 oktober is op de Verdronkenoord 1 in Alkmaar Sabine Duyneveld werkzaam in haar eigen kapsalon ‘Nr.1 hair by Sabine’. In september kreeg ze de sleutel van dit pand, waarna ze het pand direct heeft opgeknapt en ingericht zoals zij het wil.

“Ik droomde altijd al van een eigen zaak” vertelt Sabine. “Toen de samenwerking met mijn voormalige werkgever stopte, zag ik dit als een kans om die droom werkelijkheid te laten worden. Al vrij snel zag ik dit pand, waarin ik nu mijn eigen zaak heb gerealiseerd. We zijn ondertussen ruim een maand open en het loopt hartstikke goed. We knippen en kleuren niet alleen, we brengen ook hairextensions aan. En vanaf januari 2019 komt er ook iemand in de zaak om wenkbrauwen van de klanten te kleuren en in model te brengen“

Het contact met van Alkemare Makelaardij heeft Sabine als prettig ervaren. “Van Alkemare is kundig en wanneer er voor mij onduidelijkheden waren, konden zij deze goed verwoorden waardoor ik precies wist waar ik aan toe was. Mede hierdoor is de overdracht vrij snel gerealiseerd.”

Van Alkemare kreeg – alszijnde horecamakelaar - dit pand in verhuur omdat er een maatschappelijke horecavergunning op zat en hier voorheen een brasserie/restaurant was gevestigd. Uiteindelijk is dit als kapsalon verhuurd, omdat Sabine slagvaardig te werk ging en snel de benodigde goedkeuringen van de gemeente verkreeg.

Kroon Vastgoedbeheer heeft dit pand in beheer en was op zoek naar een nieuwe huurder. Via via kwamen ze bij van Alkemare Makelaardij uit. Kroon Vastgoed heeft meerdere panden in beheer, voornamelijk in Amsterdam en de stedelijke gebieden in Noord-Holland. Zij ontzorgen eigenaars van panden op alle vlakken van beheer, van administratie tot onderhoud.

De samenwerking met van Alkemare Makelaardij is prima verlopen vindt ook Kroon Vastgoedbeheer.
Een nieuwe huurder was snel gevonden, waardoor de samenwerking van korte duur was. Dat is natuurlijk alleen maar positief. Kroon Vastgoedbeheer zou een volgende keer zeker weer kiezen voor van Alkemare Makelaardij.

Wilt u ook begeleiding bij verkoop en/of verhuur van een horecaonderneming of horecapand? Neem dan contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak: 0226-343220 / info@vanalkemare.nl

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via Facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of Linkedin (klik hier)!
Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Geslaagde overdracht: Mojo's Alkmaar

Overdracht Grand Café Eatertainment Mojo`s Onder begeleiding van Van Alkemare...

Geslaagde overdracht: Kwalitaria Broek op Langedijk

Overdracht Kwalitaria Broek op Langedijk “We willen graag dat de klanten naar hier komen...

Lunchroom Lynn en Minca's in Alkmaar heet nu Het Groentje van Bergen

'Een gezellige, sfeervolle en gastvrije eetgelegenheid die zeker in de smaak zal vallen!'...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.