Terug naar keuzescherm

Van Alkemare Horeca- & Advies

Welkom bij Van Alkemare Horeca Advies

Welkom op de website van Van Alkemare Horeca Advies, hét adviespunt voor startende en gevestigde horecaondernemers in Noord Holland, Zuid Holland, Flevoland en Utrecht.

Wij bieden u diensten op maat om zonder overbodige kosten efficiënt te ondernemen in de horeca. Daarnaast biedt Van Alkemare Horeca Advies ondersteuning aan ontwikkelaars en overheidsinstellingen bij horeca gerelateerde projecten of beleidsregels.

Het is een lastige tijd die vraagt om extra aandacht voor alle facetten van het ondernemen in horeca. Denk hierbij niet alleen aan een goede start als startende horecaondernemer maar ook aan kostenbesparing binnen uw bestaande bedrijf. Ons kantoor bestaat uit ondernemend denkende adviseurs en praktijkmensen, allen met een eigen specialisme binnen de horecabranche. 

"Een succesvolle horeca ondernemer werkt met de juiste mensen op de juiste plekken".

Vrijblijvend een afspraak maken

Neemt u contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek door te bellen met 0226-343220, mailt u naar info@vanalkemare.nl of klik hier voor ons contactformulier. Op afspraak kunt u ons kantoor bezoeken aan De Mossel 1, 1723 HZ te Noord Scharwoude. Wij komen ook graag vrijblijvend bij u langs op locatie!

Nieuws & Social Media

  • Nieuws
  • Twitter
  • Facebook
Klik hier voor meer nieuws Like ons op Facebook Facebook Volg ons op Twitter Twitter
Webdesign - Techniek - Hosting: Qball Internet B.V.