Hart voor horeca

Verkocht

Heereweg 405 A

Camperduin, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: Snackbar in badplaats Camperduin

Verkocht

Omschrijving


Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Snackbar op goede locatie direct naast de hoofdtoegang naar het strand in Camperduin. Het betreft een vrijstaande kiosk met terras. Het geheel wordt ter overname aangeboden inclusief opstal, gelegen op erfpachtgrond.

DE ONDERNEMING
De Snackbar is gelegen in Camperduin direct naast de strandopgang, aan de voorzijde van het pand bevindt zich aan weerzijden een zonnig terras met terrasmeubilair. Op het terras zijn ca. 45 zitplaatsen met de mogelijkheid dit uit te breiden. Bij binnenkomst bevindt men zich in het zitgedeelte. Het zitgedeelte is o.a. voorzien van een aantal zitplaatsen en een uitgiftebar met vitrine.  Achter de uitgiftebar bevindt zich het kookgedeelte met een nette bakwand en overig apparatuur om een volwaardig snackbar te exploiteren. Verder vindt men achter in het pand een keuken en spoelkeuken, ruime opslag met koel- en vriescel en leveranciersingang.

LOCATIE
De snackbar is gelegen in Camperduin, Camperduin is een kleine badplaats in Noord Holland waar s ’zomers veel toeristen en dagjesmensen op af komen. Het geheel ligt naast de strandopgang op een goede zichtlocatie direct aan de doorlooproute van mensen die naar het strand gaan.

BESTEMMING
Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk binnen de categorie 1C. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden

OPENINGSTIJDEN
Openingstijden zijn variabel en weersafhankelijk, bij dagen met slecht weer gaat de snackbar eerder dicht en bij dagen met mooi weer blijft de snackbar langer open. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Bergen valt.

DETAILS


Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare
 

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Snackbar
Alternatief gebruik
Afhaal/bezorging,  Horecapand,  IJssalon,  Viswinkel
Status Verkocht
Adres Heereweg 405 A
Postcode 1871 GL
Plaats Camperduin
Objectcode 797
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eigendomssituatie BOG Erfpacht
Vergunningen Exploitatie vergunning
Staat van inventaris Goed, Redelijk
Personeelsverplichtingen Nee
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.