Hart voor horeca

Middendam 10

Monnickendam, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Hotel-restaurant-bar met 6 kamers op A-locatie in Monnickendam!

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare: Sfeervol hotel-restaurant-bar met 6 kamers in het centrum van Monnickendam!

Restaurant-bar
Bij binnenkomst bevindt men zich in het trendy en warm ingerichte zitgedeelte. Er zijn diverse zithoekjes gecreëerd waar men met een klein gezelschap comfortabel kan plaatsnemen. In totaal zijn er maar liefst ca. 86 zitplaatsen, waarvan ca. 16 aan de lange bar. Vanaf hier én vanuit de zithoekjes is voor het merendeel van de klanten het grote tv-scherm te zien, waarop regelmatig voetbalwedstrijden worden uitgezonden. De bar is de ideale locatie voor een gezellige avond uit in Monnickendam!

De naastgelegen ruimte is speciaal ingericht voor de meer sportieve klanten, die hier gebruik kunnen maken van de perfect uitgelijnde pooltafel, de dartborden en de twee speelautomaten. Uiteraard kan men hier ook zitten om te genieten van de indrukwekkende menukaart, waarop gerechten zijn te vinden die gebaseerd zijn op de Aziatische keuken en welke worden geserveerd volgens het 'shared dining' principe. Aan de voorkant en zijkant van het pand (aan het water) is een riant en zonnig terras aanwezig met ca. 80 zitplaatsen.

Er is een aparte opslagruimte van ruim 4 m2, waar de kelderbierinstallatie geplaatst is. Omdat deze is uitgerust met een glazen voorzijde hebben de klanten zicht op de grote biertanks en diverse fusten. Via een kleine gang komt men bij de separate dames- en heren toiletten met voorportaal. Helemaal achterin bevindt zich nog een royale opslagruimte van ca. 17 m2, met aan weerszijden een buitendeur.

Achterin de zaak bevindt zich de ruime keuken van ca. 31 m2, welke compleet is uitgerust met hoogwaardige apparatuur. Ook hier is een buitendeur welke leidt naar het achtergelegen erf.

Het hotel 
Het hotel is in 2021 nieuw gebouwd en heeft in totaal 6 prachtige en ruim opgezette hotelkamers. Het hotel heeft een eigen entree aan de zijkant (aan de kant van het water) en is niet bereikbaar via het restaurant. Via een trap komt men op de eerste verdieping waar de kamers bevinden. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer en toilet en zijn voorzien van o.a. airco, nespresso apparaat, televisie én een fantastisch uitzicht.

De kamers 3 t/m 6 zijn nagenoeg even groot en geschikt voor twee personen. Kamer 1 en 2 zijn groter en bieden ruimte voor 4 personen. Deze twee kamers zijn tevens zeer geschikt als familiekamer.

Ligging/locatie
Het hotel-restaurant-bar is gevestigd in een prachtig monumentaal hoekpand middenin het gezellige en historische centrum van Monnickendam. In de omgeving zijn diverse winkels en horecavoorzieningen. Tevens bevindt het horecapand zich nabij de haven van Monnickendam, welke veel passanten trekt. In de omgeving is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Openingstijden
Het restaurant/bar is geopend van donderdag t/m zondag van 12.00 uur tot 22.00 uur (donderdag en zondag) of tot 02.00 uur (vrijdag en zaterdag). Uiteraard mag koper zelf diens openingstijden bepalen zolang dit maar binnen de maximale openingstijden valt van de gemeente Waterland.

Bestemming
Op deze locatie geldt bestemming Gemengd, met mogelijkheid voor horeca t/m categorie II. Neemt u contact op met de gemeente of het door u gewenste concept toegestaan is.

Details
- Vraagprijs G/I: € 369.000,-
- Huurprijs: op aanvraag
- Aanvaarding: in overleg

Van zowel het restaurant als het hotel is een virtuele tour beschikbaar: neem contact met ons op om hier toegang toe te krijgen of vraag de brochure aan!

Details


Type Restaurant
Alternatief gebruik
(Eet)Café,  Bed & Breakfast,  Café,  Hotel
Vraagprijs onderneming € 369.000,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand op aanvraag
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 412 m2
Adres Middendam 10
Postcode 1141BC
Plaats Monnickendam
Objectcode 1485
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Bedrijfsvorm Besloten Vennootschap
Vergunningen Exploitatie vergunning, Volledige Drank en Horeca vergunning
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen In overleg
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.