Hart voor horeca

Scharlo 24

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Zeer riante cafetaria/lunchroom met grote bedrijfskeuken in Alkmaar!

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare: Zeer riante cafetaria / lunchroom met grote bedrijfskeuken in Alkmaar!

Cafetaria/lunchroom
Deze riante horecalocatie met een totale bedrijfsoppervlakte van maar liefst 370 m2 bestaat uit een cafetaria op de begane grond en een (afzonderlijk te exploiteren) bedrijfskeuken op de 1e verdieping. Bij binnenkomst bevindt zich het verkoop-/zitgedeelte met een ruime capaciteit aan zitplaatsen (ca. 20 in huidige opstelling) plus ca. 8 zitplaatsen op het voorgelegen terras. Centraal in het midden van de zaak bevindt zich de ruime counter in L-vorm, waar de producten worden gepresenteerd in de koelvitrine, met links voorin de ijscounter. Er is diverse essentiële hoogwaardige apparatuur aanwezig, waarvan meerdere in nieuwstaat. Na het passeren van de balie treft men de zeer riante resterende bedrijfsruimte aan bestaande uit een spoelkeuken, de grote koel- en vriescel (ca. 24 m2), zeer riante opslagruimte (ca. 93 m2), kantoorruimte en afvalruimte.

Bedrijfskeuken
Op de 1e verdieping bevindt zich de zeer fraaie bedrijfskeuken van ca. 74 m2. De bedrijfskeuken is voorzien van diverse professionele apparatuur voor het bereiden van grote partijen eten. De keuken is geschikt voor afzonderlijke exploitatie en uitstekend te gebruiken voor catering-/bezorg en afhaalformules.

Ligging/locatie
De cafetaria heeft een goede zichtlocatie aan het Scharlo, een van de drukste toegangswegen van en naar de binnenstad van Alkmaar. Tevens bevindt de cafetaria zich op ca. 5 minuten loopafstand van het treinstation en is er in de nabije omgeving veel (betaalde) parkeergelegenheid.

Openingstijden
Dinsdag t/m zondag van 16:00-21:00 uur en vrijdag van 12:00-21:00 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van gemeente Alkmaar valt.

Details
- Vraagprijs goodwill/inventaris: € 97.500,-
- Huurprijs bedrijfsruimte: op aanvraag

Details


Type Cafetaria
Alternatief gebruik
(Eet)Café,  Afhaal/bezorging,  Café,  Club,  Grandcafé,  Grillroom,  Horecapand,  IJssalon,  Lunchroom,  Pizzeria,  Restaurant,  Shoarmazaak,  Snackbar
Vraagprijs onderneming € 97.500,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand op aanvraag
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 370 m2
Adres Scharlo 24
Postcode 1815CP
Plaats Alkmaar
Objectcode 1477
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Type horeca (Eet)Café, Afhaal/bezorging, Café, Cafetaria, Club, Grandcafé, Grillroom, Horecapand, IJssalon, Lunchroom, Pizzeria, Restaurant, Shoarmazaak, Snackbar
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen Nee
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.