Hart voor horeca

Van Oosten de Bruijnstraat 213 ZW

Haarlem, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Nette cafetaria met hoge omzet en fraaie bovenwoning op goede locatie in Haarlem!

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare: Nette cafetaria met hoge omzet en fraaie bovenwoning op goede locatie in Haarlem!

Cafetaria
De cafetaria staat bekend om haar verse huisgemaakte friet van de beste kwaliteit, aangevuld met een breed assortiment aan (frituur)snacks, burgers, salades, ijs en milkshakes. De cafetaria kent een grote klantenkring welke naast de goede kwaliteitsproducten alsmede te danken is aan de zeer goede ligging. Bewoners uit de buurt en scholieren uit de omgeving vormen een groot deel van de vaste klanten. Naast take-away en eten op locatie, hanteert de cafetaria ook een succesvol bezorgsysteem binnen een straal van 3km.

De open schuifbare deuren aan de voorzijde vormen de entree van de cafetaria met een verzorgd verkoopgedeelte met enkele zitplaatsen. Op het terras aan de voorkant op het plein en aan de zijkant van de cafetaria zijn nog ca. 24 zitplaatsen. Bestellingen worden opgenomen en uitgegeven aan de ruime balie in L-vorm. Achter de balie bevindt zich de bereidingsruimte uitgerust met diverse apparatuur, zoals een bakwand, snijdmachine, diverse koelingen en een Carpigiani ijsmachine. De hal achter de balie biedt toegang tot de spoelkeuken, opslagruimte in het souterrain (ca. 53 m2) én de bovenwoning.

Bovenwoning
De zeer nette woning bevindt zich op de 1e en 2e verdieping en is in totaal ca. 53 m2 groot. Op de 1e verdieping bevindt zich de woonkamer met eethoek en kitchenette en het toilet. Op de 2e verdieping bevindt zich de nette badkamer en slaapkamer met veel ingebouwde kastruimte.

Ligging
De cafetaria/bovenwoning ligt in de gemoedelijke Leidsevaartbuurt in Haarlem. De cafetaria en bovenwoning zijn gelegen in een hoekpand aan een doorgaande verkeersweg en een kruispunt. In nabije omgeving kan men (gratis en betaald) parkeren op straat. Op ca. 300 m afstand worden er de komende jaren zo'n 2500 nieuwe woningen gerealiseerd in Haarlem Zuid West, welke mogelijk 
veel potentiële extra klanten voor de horecaonderneming kan opleveren.

Openingstijden
De cafetaria is momenteel 3 dagen per week geopend, van vrijdag t/m zondag van 12:00 tot 20:00 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van gemeente Haarlem valt.

Bestemming
Op deze locatie geldt Enkelbestemming Gemengd, waarbij horeca mogelijk is t/m categorie 3. Neemt u contact op met de gemeente Haarlem voor meer informatie over de mogelijkheden.

Details
- Vraagprijs goodwill/inventaris (horecaonderneming):  € 199.000,-
- Huurprijs (bedrijfsruimte incl. bovenwoning): € 1.750,- per maand vrij van BTW
- Totale bedrijfsoppervlakte: ca. 136 m2
- Totale woonoppervlakte: ca. 53 m2
- Aanvaarding: in overleg

Details


Type Cafetaria
Alternatief gebruik
(Eet)Café,  Afhaal/bezorging,  Café,  Friethuis,  Horecapand,  IJssalon,  Koffiehuis,  Lunchroom,  Restaurant,  Snackbar
Vraagprijs onderneming € 199.000,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 1.750,- p/mnd vrij van btw
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 136 m2
Adres Van Oosten de Bruijnstraat 213 ZW
Postcode 2014 VR
Plaats Haarlem
Objectcode 1466
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Type horeca (Eet)Café, Afhaal/bezorging, Café, Cafetaria, Friethuis, Horecapand, IJssalon, Koffiehuis, Lunchroom, Restaurant, Snackbar
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Staat van inventaris Goed
Woonruimte aanwezig Ja, woonruimte aanwezig
Personeelsverplichtingen Nee
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.