Hart voor horeca

Middenweg 177

Middenbeemster, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Volledig verhuurd (beleggings) pand (horeca met kamerverhuur) in Middenbeemster

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Volledig verhuurd beleggingspand, horeca op de begane grond met bovengelegen 9 kamers (alles volledig verhuurd). 

Het onroerend goed
Het pand is een karakteristiek pand uit ca. 1850  gelegen op een mooie groene locatie aan een pleintje in het prachtige Noord-Hollandse dorp Middenbeemster. Het bestaat uit een bedrijfsruimte (goedlopend restaurant) op de begane grond en maar liefst 9 verhuurde kamers verdeeld over de 1e etage en 2e etage. 

De 9 kamers zijn netjes afgewerkt met o.a. massief eiken vloeren en eigen keukenblok en een aparte slaapkamer op de 2e etage. Verder zijn er gezamenlijke toiletten (dames en herentoilet), een gemeenschappelijke badkamer voorzien van douchecabine, wasmachine/droger en wastafel.

De begane grond is ca 240 m2 groot, de eerste verdieping ca. 200 m2 en de tweede verdieping ca. 135 m2 groot. Er is een gemeenschappelijke plaats voor het stallen van de fietsen.

Het voormalige bushokje direct grenzend aan het perceel behoort ook tot het verkochte.

Locatie/Ligging 
Het pand ligt aan de Middenweg, een doorgaande weg in het centrum van Middenbeemster, nabij de kruising met de Rijperweg. Aan deze weg bevinden zich statige panden die het lommerrijke plein in het midden van het dorp omringen. Er is een groot zonnig terras en er is voldoende parkeergelegen-heid in de nabije omgeving. Het openbaar vervoer is op loopafstand gelegen.

Samenvatting 
Vraagprijs: Nader overeen te komen
Huuropbrengst per jaar:

     - Horecaruimte: € 43.627,08,- excl. btw
     - Woonruimtes: € 48.698,88,- excl. servicekosten 
     - Servicekosten voorschot 2022: ca. € 14.952,- (dit betreft g/w/l, glasverzekering, (gedeeltelijke) stoffering, tv en internet, schoonmaak en verlichting algemene ruimtes).

Het gaat hier om verkoop van het onroerend goed in verhuurde staat (beleggingspand), niet om verkoop van de onderneming.

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl
 

Details


Type Beleggingspand
Alternatief gebruik
Horecapand,  Hotel
Vraagprijs pand Op aanvraag
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 240 m2
Adres Middenweg 177
Postcode 1462 HJ
Plaats Middenbeemster
Objectcode 1419
Provincie Noord-Holland
Type horeca Beleggingspand, Horecapand, Hotel
Woonruimte aanwezig Ja, woonruimte aanwezig

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.