Hart voor horeca

Wijkerbaan 22A

Beverwijk, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Horecalocatie (fastfood/bezorging/afhaal tevens geschikt voor lunchroom/dagzaak) in winkelcentrum in Beverwijk

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare: Veelzijdige horecalocatie met hagelnieuwe inventaris in winkelcentrum in Beverwijk!

Deze locatie is helemaal kant-en-klaar om overgenomen te worden door een nieuwe exploitant! Eind 2021 is de locatie opgeleverd en voorzien van hagelnieuwe apparatuur van hoogwaardige kwaliteit. Naar verwachting zullen grote investeringen de komende jaren nagenoeg niet nodig zijn en kunt u genieten van het zorgeloze ondernemen.

De horecalocatie
Deze horecaruimte met een bedrijfsoppervlakte van ca. 116 m2 is zeer geschikt voor diverse concepten. Door de huidige exploitant is de ruimte in gebruik als fastfoodrestaurant behorende bij een succesvolle, landelijke franchise-formule. Overname van de franchise is optioneel: de locatie is ook zeer geschikt als bijvoorbeeld een dagzaak, lunchroom of ijssalon. Als extra pluspunt is een afhaal-/bezorgconcept hier uitstekend mogelijk wegens de goede bereikbaarheid van de locatie.

De horecaruimte is gevestigd in een winkelcentrum in Beverwijk. De entree bevindt zich aan de voorzijde, in het winkelcentrum. Voorin de zaak bevindt zich de nette zitruimte met in de huidige opstelling ca. 24 zitplaatsen. Er zijn twee separate gastentoiletten met voorportaal aanwezig. In het midden van de zaak bevindt zich de bestel-/afhaalcounter, met daarachter de zeer ruime keuken welke is voorzien van diverse nieuwe apparatuur, koel- en vriescellen en opslagruimte. Tot slot is hier een kleine kantoorruimte aanwezig. Aan de achterzijde bij de keuken bevindt zich een leveranciersingang.

Ligging/locatie
De horecalocatie is gelegen in winkelcentrum Wijkerbaan in Beverwijk. Het winkelcentrum heeft een diverse aanbod aan winkels- en horecagelegenheden. Rondom het winkelcentrum, waaronder direct aan achterzijde van de horecalocatie, is veel (gratis) parkeergelegenheid aanwezig.

Openingstijden
Momenteel is de zaak permanent gesloten. Voor sluiting hanteerde de eigenaar de volgende openingstijden: maandag t/m donderdag 16.00-23.00 uur, vrijdag 16.00-00.00 uur, zaterdag 15.00-00.00 uur en zondag 15.00-23.00 uur. Uiteraard mag koper zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Beverwijk valt.

Bestemming
De bestemming voor deze locatie is Gemengd met horeca t/m categorie 2. Neemt u contact op met de gemeente voor de mogelijkheden.

Samenvatting
- Vraagprijs G/I: € 39.500,-
- Huurprijs: € 1.833,- excl. btw p/m (excl. servicekosten)
- Aanvaarding in overleg
- Franchiseformule geen verplichting

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl.

Details


Type Restaurant
Alternatief gebruik
Lunchroom
Vraagprijs onderneming € 39.500,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 1.833,- p/mnd excl. btw
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 116 m2
Adres Wijkerbaan 22A
Postcode 1945 SE
Plaats Beverwijk
Objectcode 1391
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Terrasvergunning Geen terras aanwezig, geen terrasmogelijkheden
Personeelsverplichtingen In overleg
Type horeca Lunchroom, Restaurant
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Staat van inventaris Uitstekend

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.