Hart voor horeca

Wormerplein 42A

Purmerend, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Grote slagerij met hoge omzet in drukbezocht winkelcentrum in Purmerend!

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Grote slagerij met hoge omzet in drukbezocht winkelcentrum in Purmerend!

De slagerij
Het betreft een zeer succesvolle halal/kosher slagerij, welke beschikt over een grote klantenkring en al 17 jaar lang een onmisbaar begrip is in Purmerend en omstreken. De slagerij biedt uitstekende kwaliteitsproducten met een breed assortiment bestaande uit lams-, kalfs- en rundvlees, geit, kip, wild en gevogelte.

Alle vleeswaren worden op ambachtelijke wijze bereid in de slagerij, welke is uitgerust met diverse hoogwaardige apparatuur. De slagerij beschikt over een open bereidingskeuken, zeer ruime opslagruimte, diverse koelcellen en een tweede keuken aan de achterzijde. Er is in november 2023 een nieuwe elektrische installatie geplaatst in de meterkast.

De ruim opgezette winkelruimte van de slagerij bevindt zich aan de voorzijde van het pand. De verse vleeswaren worden hier op aantrekkelijke wijze gepresenteerd in de maar liefst 7 meter lange koelvitrine. Naast de vleeswaren worden er ook diverse mediterrane en Noord-Afrikaanse producten verkocht in de slagerij, te vinden in de stellages in de volledige lengte van de winkelruimte.

De locatie is ideaal geschikt voor overname van het huidige concept, een halal/kosher slagerij, maar de exploitatie van een reguliere slagerij is ook uitstekend mogelijk op deze locatie.

TIP: bekijk de video op YouTube waarin eigenaar en verkoper Hassan meer vertelt over zijn slagerij!


Locatie/ligging
De slagerij heeft een perfecte ligging op een high traffic locatie in een levendig en druk bezocht winkelcentrum in Purmerend. Het winkelcentrum bevindt zich middenin een groot woongebied met verschillende woonwijken in aanbouw, wat naar verwachting zal resulteren in een groot aandeel nieuwe klanten voor de slagerij. De slagerij heeft een goede bereikbaarheid: in de nabije omgeving van de slagerij is tal van gratis parkeergelegenheid en er is een goede verbinding met het openbaar vervoer.

Bestemming
De bestemming op deze locatie is Artikel 5 Gemengd. Neemt u contact op met de gemeente Purmerend voor meer informatie over de mogelijkheden.

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 18:00 uur (zaterdag tot 17:00 uur.) Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Purmerend en winkeltijdenwet valt.

Samenvatting
- Vraagprijs G/I: € 32.500,-
- Huurprijs: € 2.543,-  excl. btw per maand
- Aanvaarding: in overleg

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Details


Type Slagerij
Alternatief gebruik
Afhaal/bezorging,  Bakkerij,  Bloemenwinkel,  Cadeauwinkel,  Groente-en fruit speciaalzaak,  Viswinkel
Vraagprijs onderneming € 32.500,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 2.543,- p/mnd excl. btw
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 180 m2
Adres Wormerplein 42A
Postcode 1442 CB
Plaats Purmerend
Objectcode 1382
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Geen terras aanwezig, geen terrasmogelijkheden
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen In overleg
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Bedrijfsvorm Vennootschap onder Firma
Eigendomssituatie BOG Volledig eigendom

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.