Hart voor horeca

Achterstraat 58

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Veelzijdige horecaruimte (lunchroom / bezorg en afhaallocatie / restaurant) in het centrum van Alkmaar!

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare: Veelzijdige horecaruimte (lunchroom / bezorg en afhaallocatie / restaurant) in het centrum van Alkmaar!

De horecaruimte
Deze veelzijdige horecaruimte van ca. 72 m2 is ideaal voor diverse horecaconcepten! Er is een zitgedeelte met ca. 12 zitplaatsen binnen en een klein terras aan de voorzijde waar gasten kunnen plaatsnemen. Achterin de ruimte is een bestellingsbalie/vitrine met daarachter de keuken. Ook is er een separaat dames- en herentoilet voor gasten. De huidige onderneming isgespecialiseerd in verschillende gerechten met vis. De horecaruimte is echter ook ideaal te gebruiken als bijvoorbeeld lunchroom, restaurant, bezorg- en afhaallocatie, cafetaria, ijssalon of een delicatessenwinkel! 

Locatie
De horecaruimte is perfect gelegen in één van de zijstraten van de Langestraat, de hoofdwinkelstraat van Alkmaar én op steenworp afstand van het Waagplein, het gezellige horecaplein van Alkmaar. De Achterstraat hierdoor ligt op een high traffic locatie op de doorlooproute van en naar de winkels en horecagelegenheden. Parkeren kan betaald bij diverse parkeergarages in de omgeving (bijv. Karperton op 4 min. loopafstand).

Bestemming 
Op deze locatie geldt bestemming Gemengd. Neem contact op met de gemeente Alkmaar voor meer informatie over de mogelijkheden. 

Openingstijden 
Op dit moment is de onderneming geopend op maandag, woensdag en donderdag van 11:00-21:00 uur, op vrijdag en zaterdag van 10:00-21:00 uur en op zondag van 12:00 tot 21:00 uur. Uiteraard mag koper zelfs diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van gemeente Alkmaar valt.

Details
- Vraagprijs G/I: € 70.000,-
- Huurprijs: € 1.635,- excl. btw per maand
- Bedrijfoppervlakte: ca. 72 m2
- Aanvaarding: in overleg 

Details


Type Lunchroom
Alternatief gebruik
Afhaal/bezorging,  Cafetaria,  Cateringbedrijf,  IJssalon,  Restaurant,  Shoarmazaak,  Slagerij,  Snackbar,  Viswinkel
Vraagprijs onderneming € 70.000,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 1.635,- p/mnd excl. btw
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 72 m2
Adres Achterstraat 58
Postcode 1811 LJ
Plaats Alkmaar
Objectcode 1381
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen In overleg
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Vetvangput Niet aanwezig

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.