Hart voor horeca

Weereweg 6

Lutjewinkel, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Onderneming (eetcafé) en OG (de bedrijfsruimte met bovenwoning, garage, ondergrond, erf en tuin) in Lutjewinkel

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Onderneming (eetcafé) en OG (de bedrijfsruimte met  bovenwoning, garage, ondergrond, erf en tuin) in Lutjewinkel. 

Het pand bevindt zich op een ruime kavel grond van ca. 995 m2 midden in het dorp. In 2021 is het pand deels verbouwd, resulterend in de onderneming op de begane grond en de woning op de 1e verdieping.  

Het eetcafé 
De zeer riante bedrijfsruimte bevindt zich op de begane grond en omvat een oppervlakte van ruim 200 m2. In het  hart van de ruimte bevindt zich het eetcafé met een ruime bar voorzien van tapinstallaties. De bar biedt tevens 15  zitplaatsen, ter aanvulling op de ruim 40 zitplaatsen verspreid door de rest van het eetcafé. Het eetcafé heeft een warme en ‘huiselijke’ uitstraling en ademt een aangename sfeer. De vloer van het eetcafé is zeer uniek, deze is  namelijk gemaakt van Campina kaasplanken! 

Aan de voorzijde bevindt zich een gloednieuwe aangebouwde serre met nog ca. 32 zitplaatsen. De ramen zorgen  voor veel natuurlijk lichtinval en kunnen desgewenst ook volledig open geschoven worden. Tussen de serre en  het eetcafé in bevindt zich de entreehal/garderobe, optioneel dienend als extra zitruimte. Zowel de radiatoren in  het eetcafé als in de serre worden verwarmd door een paletkachel. Tevens is het eetcafé voorzien van een  bedrijfskeuken, riante opslagruimte en gastentoiletten. 

Aan de rechterzijde van het pand bevindt zich een ruime patio/binnentuin van ca. 230 m2, die als terras plaats  biedt aan ca. 80 personen. De binnentuin is bovendien een perfecte locatie voor feesten en partijen. Het eetcafé  is in de wijde omgeving dan ook zeer bekend door diverse evenementen die het gehele jaar door worden  georganiseerd. 

Het pand wordt in de huidige staat aangeboden met de horecaonderneming op de begane grond en de woning op  de eerste verdieping. Desgewenst is dit zeer veelzijdige pand ook uiterst geschikt voor diverse alternatieve  doeleinden, overeenstemmend met het bestemmingsplan van de gemeente. Denk bijvoorbeeld aan een  kleinschalige B&B, detailhandel of transformatie tot volledige (kangoeroe) woning. Kortom, een pand met veel  mogelijkheden, potentie en kansen! 

De bovenwoning 
Een absoluut pluspunt aan het bedrijfspand is dat er ook een woning aanwezig is op de 1e verdieping en dit de  mogelijkheid creëert dat u kunt ondernemen én wonen onder één dak. De woning beschikt over een eigen  opgang aan de zijkant van het pand, die middels een trap in de hal toegang biedt tot de woning. De woning  beschikt over twee ruime slaapkamers van ieder ca. 18 m2. De woonkamer is zeer ruim voorzien van twee grote  dakramen. De prachtige badkamer is onlangs volledig vernieuwd en heeft een chique uitstraling. De badkamer is  voorzien van losstaand ligbad, aparte douche, dubbele wastafel, een toilet en ruimte voor wasmachine en  wasdroger. 

Locatie/Ligging 
Het geheel bevindt zich op een centrale locatie in Lutjewinkel, aan een kruispunt van de twee hoofdstraten.  Tevens is de locatie zeer goed bereikbaar met de auto. Parkeren kan gratis in de omgeving of op de zes eigen  parkeerplaatsen. 

Openingstijden 
Het eetcafé is momenteel permanent gesloten. Voor sluiting hanteerde de eigenaar de volgende openingstijden  van de onderneming: maandag t/m donderdag van 17.00 tot 22.00 uur. Vrijdag t/m zondag van 15.00 tot 22.00  uur. Uiteraard kan koper zelf diens openingstijden bepalen zolang dit binnen de maximale openingstijden van de  gemeente Hollands Kroon valt. 

Bestemming 
Op deze locatie geldt enkelbestemming Gemengd, met functieaanduiding horeca. De gemeente heeft een  positieve houding m.b.t. het principeverzoek woonbestemming. De gemeente heeft een positieve houding m.b.t.  het principeverzoek woonbestemming. Het geheel mag derhalve (o.v.b. definitieve goedkeuring gemeente) ook  als woning in gebruik genomen worden. Wij adviseren u het bestemmingsplan van de gemeente te raadplegen  voor de volledige informatie over mogelijkheden van deze bestemming.

Details 
- Vraagprijs OG incl. g/i: Bieden vanaf € 450.000,- 
- Overname: in overleg 
- Bedrijfsoppervlakte: ca. 204 m2 (excl. serre ca. 50 m2) 
- Woonoppervlakte: ca. 109 m2 
- Terras/binnentuin oppervlakte: ca. 230 m2

Details


Type Horecapand
Alternatief gebruik
(Eet)Café,  Woonruimte
Vraagprijs pand € 450.000,- Goodwill/inventaris/onroerend goed
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 254 m2
Energielabel C
Adres Weereweg 6
Postcode 1732LL
Plaats Lutjewinkel
Objectcode 1368
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Type horeca (Eet)Café, Horecapand, Woonruimte
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen In overleg
Woonruimte aanwezig Ja, woonruimte aanwezig
Vetvangput Niet aanwezig

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.