Hart voor horeca

Küppersweg 77

Haarlem, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Succesvolle broodjeszaak op bedrijventerrein in Haarlem

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Een goedlopende broodjeszaak gevestigd op een bedrijventerrein in Haarlem. De onderneming maakt deel uit van een succesvolle franchise-formule waar voor de vestiging in Haarlem wordt gezocht naar een nieuwe exploitant.

De onderneming
Nadat u de entreehal bent gepaseerd bevindt u zich bij de bestellingsbalie. Hier worden bestellingen opgenomen en uitgegeven. Tevens zijn er ca. 4 zitplaatsen aanwezig waar klanten plaatsnemen om te wachten op hun bestelling. De zeer ruime keuken is van alle wensbare gemakken en apparatuur voorzien voor het bereiden van verse broodjes. Aan de achterzijde van de ruimte bevindt zich een afgeschermde personeelsruimte en kantoorruimte. Halverwege de ruimte is een personeelstoilet en berging voor schoonmaakspullen e.d. Twee lease auto's behoren ook tot de inventaris en zijn dan ook inbegrepen in de vraagprijs.

De franchise
Budget Broodjes is een succesvolle franchise formule gespecialiseerd in vers belegde broodjes. Budget Broodjes is gericht op bezorg- en afhaalbestellingen. Met vestigingen in Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Beverwijk, Hoorn en Almere is Budget Broodjes een bekend begrip in Noord-Holland en omstreken.

Locatie/ligging
De broodjeszaak is gelegen op een goed bereikbaar bedrijventerrein in Haarlem. In de omgeving is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Openingstijden
De huidige openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag van 07:00 tot 16:00 uur. Kopers mag diens openingstijden uiteraard zelf bepalen zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Haarlem valt.

Samenvatting
- Vraagprijs goodwill/inventaris: op aanvraag
- Huurprijs onroerend goed: € 958,49 per maand excl. BTW, incl. servicekosten
- Overname: in overleg
- Oppervlakte: ca. 135 m2


Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Details


Type Afhaal/bezorging
Vraagprijs onderneming Op aanvraag
Huurprijs pand € 958,- p/mnd excl. btw
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 135 m2
Adres Küppersweg 77
Postcode 2031 EB
Plaats Haarlem
Objectcode 1347
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Type horeca Afhaal/bezorging
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen Ja, meer informatie op aanvraag
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Bedrijfsvorm Vennootschap onder Firma

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.