Hart voor horeca

Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Discreet te koop gerenommeerd jaarrond strandpaviljoen in middelgrote plaats in Noord-Holland

Omschrijving


Discreet aangeboden bij Van Alkemare:
Gerenommeerd jaarrond strandpaviljoen in middelgrote plaats in Noord-Holland.

Het betreft een hoger segment onderneming op toplocatie. Bedrijven als deze komen zelden op de markt, zo is dit specifieke bedrijf ook al tientallen jaren in bezit van dezelfde eigenaar. De omzet lag de afgelopen jaren tussen de 1,5 en 2 miljoen. 

Het betreft een groot paviljoen: ca. 3.200 m² perceeloppervlakte, ca. 1.000 m² vaste fundering, ca. 560 m² bebouwd terrein (paviljoen) en ca. 500 m² bebouwd terras. Het paviljoen heeft ca. 300 zitplaatsen in het restaurant en ca. 288 op het terras. Het paviljoen is ook zeer geschikt voor grote evenementen met meer dan 1000 gasten.

Staat van het paviljoen
Het paviljoen verkeert in zeer goede staat en is gebouwd van hoogwaardige en duurzame materialen. Het geheel is altijd goed onderhouden en nog steeds in zeer goede staat. Het paviljoen is afgelopen jaar nog geschilderd. De inrichting is grotendeels vernieuwd circa 3 jaar geleden. 

Potentie
Er zijn nieuwe mogelijkheden en vaste jaarlijks terugkerende evenementen. Daarnaast zien wij mogelijkheden voor de realisatie van ca. 8 strandhuisjes voor overnachtingen. Deze potentie en mogelijkheden lichten wij u graag persoonlijk toe.

Discrete procedure 
Kandidaten dienen vóór het verkrijgen van meer informatie een geheimhoudingsverklaring (NDA) te tekenen. Bij deze NDA zitten enkele vragen. Discretie is van groot belang om rust te houden in de organisatie. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor.

Na ontvangst van de ondertekende NDA, wordt goedkeuring gevraagd aan onze opdrachtgever, die zal bepalen welke informatie wij mogen delen.  

Details


Type Strandpaviljoen
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 560 m2
Objectcode 1342
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Staat van inventaris Goed
Type horeca Strandpaviljoen

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.