Hart voor horeca

Moerbalk 2

Hoorn, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Dartcafé en snackbar incl. OG in Hoorn

Omschrijving


Te koop bij Van Alkemare Horecamakelaardij: gerenommeerd dartcafé en snackbar incl. onroerend goed in Hoorn (erfpacht). Koop van alleen de exploitatie is ook bespreekbaar!

De onderneming
Bij binnenkomst valt direct de warme en gezellige inrichting op. Met wel liefst 9 dartbanen is dit oergezellige café een must voor elke dartliefhebber. Het café biedt zitplaats aan ca. 120 personen en is derhalve geschikt voor grote groepen. 

Achter de zeer ruime bar is de toegang tot de nette keuken en separate spoelkeuken. Via de keuken is tevens de snackbar te bereiken, welke voor de gasten vanaf de parkeerplaats te bereiken is.

De snackbar heeft een ruim assortiment voor afhaal en huidig exploitant doet tevens aan bezorging. Hiervoor zijn 5 recent aangeschafte elektrische fietsen aanwezig die ook tot het gekochte behoren.

In 2017 is een geheel nieuwe bakwand geplaatst van het merk Florigo ter waarde van € 45.000,-. Achterin zijn diverse opslagruimtes met vrijwel nieuwe koelingen en een personeelstoilet. 

De toiletten voor de gasten (deze behoren niet tot het gekochte) bevinden zich in de hal van het aangrenzende sportcomplex. Hier bevindt zich tevens de trap naar de eerste verdieping waar nog een aparte ruimte met 4 dartbanen en 16 zitplaatsen aanwezig is. Op de eerste verdieping zijn eveneens twee opslagruimtes aanwezig.

In 2019 zijn het dak en de boeidelen vernieuwd. 

Openingstijden
De snackbar is van dinsdag tot zondag geopend van 16.00 tot 20.00 uur. Het dartcafé is dagelijks geopend van 19.00 tot 00.00 uur. Uiteraard mag koper zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Hoorn valt.

Samenvatting
- Vraagprijs goodwill/inventaris: € 89.500,-
- Vraagprijs onroerend goed: € 410.000,- k.k.
- Pachtprijs: € 500,- per jaar
- Oppervlakte: ca. 415 m2
- Overname: in overleg


Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Details


Type Snackbar
Alternatief gebruik
Café,  Cafetaria
Vraagprijs onderneming € 89.500,- Goodwill/inventaris
Vraagprijs pand € 410.000,- K.K.
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 415 m2
Adres Moerbalk 2
Postcode 1628GW
Plaats Hoorn
Objectcode 1334
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Type horeca Café, Cafetaria, Snackbar, Snackbar
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen In overleg
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Vergunningen Volledige Drank en Horeca vergunning

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.