Hart voor horeca

Marktstraat 25

Naarden, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Nette cafetaria in historisch Naarden

Omschrijving


Nieuw in de verkoop bij Van Alkemare Horecamakelaardij deze fraaie cafetaria in het historische centrum van Naarden-Vesting.

De cafetaria
Bij binnenkomst bevindt men zich in het nette zit- en afhaalgedeelte waar in de huidige opstelling plaats is voor ca. 10 personen. Normaal zijn hier ca. 20 zitplaatsen mogelijk. Er is voor de gasten een separaat dames- en herentoilet met voorportaal aanwezig.

De cafetaria is voorzien van airco, een camerasysteem en een warmtegordijn. De bakwand is vier jaar geleden compleet vernieuwd en ook het afzuigsysteem is onlangs volledig gereviseerd.

Achterin is een nette keuken en ruime opslag aanwezig. Er is een recht van overpad met de bovengelegen (apart verhuurde) bovenwoning.

Momenteel valt deze cafetaria onder de Family Franchise. Voortzetting van de franchise is mogelijk maar geen verplichting. 

Openingstijden
Elke dag van 12.00 tot 20.00 uur. Dinsdag gesloten. Uiteraard mag koper zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden valt van de gemeente Gooise Meren.

Omgeving
De cafetaria is gelegen in de meest prominente winkelstraat van Naarden-Vesting, met een divers aanbod aan winkels en horecagelegenheden. Een bushalte bevindt zich op loopafstand en de dichtstbijzijnde afrit van de A1 ligt op 1 km. In de omgeving kan men gratis parkeren.

Details


Type Cafetaria
Vraagprijs onderneming € 139.500,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 2.480,- p/mnd excl. btw
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 102 m2
Adres Marktstraat 25
Postcode 1411CZ
Plaats Naarden
Objectcode 1331
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen In overleg
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.