Hart voor horeca

Marktstraat 25

Naarden, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Goedlopende cafetaria in het prachtige Naarden!

Omschrijving


Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: deze fraaie cafetaria in het historische centrum van Naarden-Vesting.

De cafetaria
De goedlopende cafetaria beschikt over een ruim zit- en afhaalgedeelte waar ruimte is voor ca. 20 zitplaatsen. Op het terras aan de voorzijde is nog eens plek voor ca. 8 zitplaatsen. De cafetaria heeft een gezellige en uitnodigende uitstraling met oog voor details. De cafetaria is voorzien van airco, een camerasysteem en een warmtegordijn.

Over bijna de gehele lengte van de cafetaria is de bestellings- en uitgiftebalie met twee grote koelvitrines. Hierachter bevindt zich de voorbereidingskeuken, welke o.a. is voorzien van een bakwand die slechts 4 jaar geleden nog is vernieuwd en een onlangs gereviseerd afzuigsysteem.

Achterin de zaak is een separaat dames- en heren gastentoilet met voorportaal aanwezig. Daarnaast is hier nog een keuken aanwezig welke is voorzien van diverse apparatuur en een opslagruimte met koel- en vriescel. Bovendien is hier een achter-/leveranciersingang welke ook toegang geeft tot nog een externe opslagruimte. Er is een recht van overpad met de bovengelegen (apart verhuurde) bovenwoning.

De grote bedrijfsoppervlakte en achteringang maken deze locatie zeer geschikt voor uitbreiding met een bezorg- en afhaal concept. Tevens behoort het organiseren van bedrijfslunches ook tot de eventuele mogelijkheden.

Momenteel valt deze cafetaria onder de succesvolle landelijke Family Franchise-formule. Voortzetting van de franchise is mogelijk, maar echter geen verplichting. 

TIP: Wilt u een nóg betere impressie krijgen van Marktstraat 25 én de omgeving? Bekijk de promotievideo van het object op ons YouTube-kanaal @ Van Alkemare Horecamakelaardij. Link naar video: https://youtu.be/SUr_-vMtcYI

Openingstijden
Dagelijks van 12.00-20.00 uur. Dinsdag gesloten. Uiteraard mag koper zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden valt van de gemeente Gooise Meren.

Ligging/locatie
De cafetaria is gelegen in de meest prominente winkelstraat van het historische Naarden-Vesting, met een divers aanbod aan winkels en horecagelegenheden. Naarden-Vesting is zeer geliefd en drukbezocht door toeristen en daarnaast worden er het gehele jaar door diverse evenementen georganiseerd. 

In de omgeving is diverse (gratis) parkeergelegenheid. Een bushalte bevindt zich op loopafstand en de dichtstbijzijnde afrit van de A1 ligt op 1 km, waarvandaan je in slechts 20 minuten tijd naar Amsterdam rijdt. 

Details
- Vraagprijs goodwill/inventaris: € 90.000,-
- Huurprijs pand: € 2.480,- p/m excl. BTW
- Bedrijfsoppervlakte: ca. 102 m2
- Voorzien van diverse professionele apparatuur
- Veel opslagruimte en aparte leveranciersingang
- Middenin het historische centrum van Naarden-Vesting
- Deze goedlopende onderneming heeft de mogelijkheid om uit te bereiden

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Details


Type Cafetaria
Alternatief gebruik
Snackbar
Vraagprijs onderneming € 90.000,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 2.480,- p/mnd excl. btw
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 102 m2
Adres Marktstraat 25
Postcode 1411CZ
Plaats Naarden
Objectcode 1331
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Type horeca Cafetaria, Snackbar
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen In overleg
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.