Hart voor horeca

Evenaar 91

Almere, Flevoland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Huur: Casco horecaruimte te huur op goede locatie in Almere

Omschrijving


Het betreft de (onder) verhuur van een deel van een horecapand op een drukke doorgaande verkeersweg in Almere. Het pand wordt gedeeld met de verhuurder (zie meer informatie onder 'huidige situatie').

DE BEDRIJFSRUIMTE
De ruimte die beschikbaar wordt gesteld voor (onder) verhuur omslaat een grootte van ca. 42 m2. Het pand is aan alle zijden voorzien van grote ramen die het geheel een lichte en aangename ruimte maken. De ruimte zal casco worden opgeleverd en kan geheel naar wens opnieuw worden ingedeeld, waarbij ook het creëren van een eigen ingang tot de mogelijkheden behoort (in overleg met verhuurder). De ruimte is zeer geschikt voor het voeren van diverse horecaconcepten. Echter is het wel van belang dat de bedrijfsvoeringen van beide exploitanten elkaar versterken in plaats van een concurrerende invloed op elkaar uitoefenen. Zo zou hier bijvoorbeeld uitstekend een IJssalon of lunchroom kunnen worden gerealiseerd.

HUIDIGE SITUATIE
Momenteel wordt het gehele pand (ca. 100m2) gebruikt als Surinaams/Indonesisch restaurant met focus op afhaal- en bezorgdiensten. Bij binnenkomst treft men een grote balie voor bestellingen. Aan de linkerzijde en achterkant bevindt zich de keuken van de huidige huurder. Dit blijft eigendom van de huidige huurder en behoort niet tot de aangeboden ruimte. Aan de rechterzijde bevindt zich de aangeboden ruimte die momenteel grotendeels fungeert als opslagruimte. Aan de achterzijde bevinden zich de dames- en herentoiletten die gezamenlijk zullen worden gebruikt.

LOCATIE/LIGGING
Het pand bevindt zich aan een drukke doorgaande weg in de Indische Buurt in Almere. Deze weg is één van de toegangswegen naar het centrum van Almere die de stad met de snelweg verbindt. In de omgeving zijn diverse horecagelegenheden te vinden. Grenzend aan het pand bevindt zich een klein parkje met parkeergelegenheid. Ook in de directe omgeving bevinden zich ruim voldoende parkeergelegenheden.

OPENINGSTIJDEN
Momenteel is de zaak geopend van woensdag t/m zondag van 16:00-20:00 uur. De huurder mag diens openingstijden zelf bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Almere valt.

BESTEMMING
Op dit moment beschikt de locatie over bestemming Gemengd 2. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

SAMENVATTING
- Huurprijs pand: € 995,- p/m excl. BTW (excl. servicekosten en variabele kosten voor o.a. G/W/L)
- Bedrijfsoppervlakte: ca. 42m2
- Overname: in overleg

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per mail op info@vanalkemare.nl.

Details


Type Horecapand
Alternatief gebruik
Afhaal/bezorging,  IJssalon,  Lunchroom
Huurprijs pand € 995,- p/mnd excl. btw
Status Te Huur
Totaal bedrijfsoppervlakte 42 m2
Adres Evenaar 91
Postcode 1339 DA
Plaats Almere
Objectcode 1319
Provincie Flevoland
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.