Hart voor horeca

Noorderkade 143

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Nette horecalocatie in Alkmaar

Omschrijving


Te koop: nette horecazaak (geschikt voor bijvoorbeeld lunchroom, ijssalon en andere laagdrempelige horecaformules). De gehele inventaris is zo goed als nieuw.

DE ZAAK
Na het binnentreden bevindt men zich direct in het ruime zitgedeelte. Het zitgedeelte bestaat uit een lange zitbank in de lengte van de zaak, lage zittafels en hoge bartafels die samen goed zijn voor ca. 30 Zitplaatsen. De grote ramen aan de voorzijde en zijkant van de lunchroom maken het zitgedeelte een lichte en aangename ruimte.

Halverwege de zaak bevindt zich een apart dames- en herentoilet met voorportaal. Wanneer u verder door de zaak wandelt treft u de bestellings- en uitgiftecounter.

Zodra u de bestellings- en uitgiftecounter bent gepasseerd, bevindt u zich in de zeer ruime en volledig uitgeruste keuken aan de achterzijde van het pand. De keuken is ruimschoots voorzien van diverse apparatuur welke goed is onderhouden. Bovendien is er ook voldoende ruimte voor opslag in de keuken.

N.B.: Alhoewel het pand is voorzien van een zeer uitgebreide afzuiginstallatie moet worden opgemerkt dat deze niet geheel correct is geïnstalleerd en onvoldoende waarborging biedt ter voorkoming van geur(overlast) van bijvoorbeeld de bakwand en de Flame Grill (broiler). Deze locatie is vanwege die reden niet geschikt voor alle horecaformules.

Een lunchroom, ijssalon en verschillende andere laagdrempelige horecaformules behoren wel tot de eventuele mogelijkheden. Wij adviseren u contact op te nemen met een deskundige omtrent afzuig- en geurinstallaties om te beoordelen wat de staat is van de installatie en of de huidige installatie geschikt is voor het door u beoogde gebruik.

LOCATIE / LIGGING
Deze horecaruimte is gelegen aan / nabij het Ringersplein op loopafstand van de binnenstad van Alkmaar. Het omliggende winkelgebied en het plein zijn onlangs geheel vernieuwd en worden er momenteel nog meer nieuwe appartementen en winkels gerealiseerd.

Er lopen tevens fietsroutes langs het voorgelegen kanaal. Dit winkelgebied is zeer goed te bereiken en beschikt over één van de grootste parkeergarages van Alkmaar, waardoor dit voor velen het begin- en eindpunt is voor een bezoek aan de stad.

BESTEMMING
Op dit moment beschikt de locatie over enkelbestemming Centrum 2 met functieaanduiding horeca van categorie 3. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

OPENINGSTIJDEN
Momenteel is de zaak gesloten. Koper mag zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Alkmaar valt.

SAMENVATTING
• Vraagprijs G/I: €79.500,-
• Huurprijs : € 2.900,- excl. btw per maand. Exclusief ca. € 135,- servicekosten per maand
• Overname: in overleg
• Oppervlakte: ca. 123 m2

Details


Type Lunchroom
Vraagprijs onderneming € 79.500,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 2.900,- p/mnd excl. btw
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 123 m2
Adres Noorderkade 143
Postcode 1823 CJ
Plaats Alkmaar
Objectcode 1305
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen Nee

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.