Hart voor horeca

De Middend 60-62

Bovenkarspel, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Te koop goedlopende AGF (Aardappels, Groente en Fruit) speciaalzaak in winkelcentrum Streekhof in Bovenkarspel

Omschrijving


Te koop: goedlopende AGF (Aardappel, Groente en Fruit) speciaalzaak met cateringmogelijkheden in het winkelcentrum Streekhof in Bovenkarspel.

DE ONDERNEMING
De groentespeciaalzaak met haar vers bereide maaltijden, rauwkostsalades en prachtige groente en fruit is vanaf de opening van winkelcentrum Streekhof in Bovenkarspel een begrip. De winkel is in 2000 uitgeroepen tot de beste groenteman van Nederland. Huidige ondernemer streeft altijd naar de beste kwaliteit op hoog niveau. De winkel is onlangs verbouwd tot zelfservice model, deze modernisatie heeft ertoe geleid dat er minder arbeidsintensief wordt gewerkt naast dat het voor het winkelend publiek leuker winkelt. De groenten en het fruit wordt ingekocht bij vaste leveranciers en tuinders, deze komen dagelijks leveren. Daarnaast gaat huidige ondernemer wekelijks lang bij tuinders die gevestigd zijn in “De Streek”, deze korte lijn zorgt voor verse producten en een lokaal aanbod. Huidige ondernemer doet momenteel niet aan catering of thuisbezorging maar dit is zeker wel mogelijk en de locatie leent zich daar ook prima voor.

INDELING BEDRIJFSRUIMTE
De winkelruimte is ca. 120 m2 groot en bestaat uit een verkoopgedeelte met open kookkeuken, meerdere gekoelde toonbanken met o.a. een gekoelde groenten-toonbank voorzien van een bevochtigingssyteem, een vriescel, een koelcel, een oplagruimte met pantry en personeelstoilet en een voorbereidingskeuken. Er is een leveranciersingang aan de achterkant van het gebouw. Hier is tevens de mogelijkheid voor de ondernemer om te laden en te lossen of zijn auto te parkeren.  

LOCATIE / LIGGING
De groentewinkel is gelegen nabij de nieuwe hoofdingang van winkelcentrum Streekhof in Bovenkarspel. Het ligt op een goede doorlooproute tegenover een bakker en nabij een slagerij en notenzaak. Winkelcentrum Streekhof kent geen leegstand en het is een druk bezocht winkelcentrum. Er is een actieve winkeliersvereniging die naast de prachtige versieringen bij de nationale feestdagen ook vele evenementen organiseren, denk aan de jaarlijkse brasserie, maar ook live muziek en aantrekkelijke winacties voor het winkelend publiek. Het winkelcentrum is erg populair onder het winkelend publiek. Zij is goed bereikbaar met openbaar vervoer, fiets en auto. Het winkelcentrum ligt op enkele minuten afstand van station Bovenkarspel-Grootebroek. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aan alle zijden van het winkelcentrum.

OPENINGSTIJDEN
Koper mag zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Stedebroec valt.

SAMENVATTING
Vraagprijs: € 59.500,-
Overname: in overleg, per direct mogelijk
Huurprijs: € 33.000,- per jaar excl. btw en servicekosten

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl


 

Details


Type Winkelruimte
Vraagprijs onderneming € 59.500,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 33.000,- p/jr
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 120 m2
Adres De Middend 60-62
Postcode 1611 KT
Plaats Bovenkarspel
Objectcode 1294
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vergunningen Exploitatie vergunning
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen In overleg
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Vetvangput Niet aanwezig
Bedrijfsvorm Vennootschap onder Firma
Eigendomssituatie BOG Volledig eigendom

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.