Hart voor horeca

Vijverweg 3

Nieuwe Niedorp, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te koop / te huur: Horecapand met twee bovengelegen appartementen en ruim terras aan het water in Nieuwe Niedorp

Omschrijving


Te huur bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Horecapand met twee bovengelegen appartementen en een ruim terras aan het water in Nieuwe Niedorp. 

Het horecapand
Het betreft hier een ruim horecapand met veel mogelijkheden en een groot en zonnig terras direct aan het water gelegen. Het restaurant gedeelte is voorzien van een bar, een ruime keuken, aparte dames- en herentoileten met voorportaal. Verder kan het restaurantgedeelte opgedeeld worden in twee aparte zalen te weten de Koopmanzaal welke geschikt is voor groepen ter grootte van 10 tot 65 personen, en de Leijerpolderzaal welke geschikt is voor groepen vanaf 25 tot 150 personen. Deze zaal beschikt over een ruim terras met prachtig uitzicht over het water. Beide zalen zijn uitermate geschikt voor bruiloften en partijen, en denk hierbij ook aan bedrijfsfeesten maar ook cursussen en vergaderingen. 

Verder zijn er mogelijkheden om rondvaarten te organiseren onder het genot van een hapje of drankje. De aangemeerde salonboot behoort niet tot het gehuurde/verkochte, maar de boot is wel los te koop. De boot beschikt over een bar, een buffettafel, toiletten en een kleine voor en achterdek met een capaciteit van 65 personen. Ook voor het naastgelegen bungalowpark is het restaurant een toegevoegde waarde, denk hierbij aan de cateringmogelijkheden maar ook het aanbod van arrangementen voor deze gasten, kortom voldoende mogelijkheden om deze locatie tot een succes te maken! 

De bovenwoning
Beide woningen hebben een oppervlakte van ca. 90m2 en beschikken over een eigen ingang, een royale woonkamer met dakterras, badkamer met douce, bad en toilet en 3 slaapkamers. De twee appartementen zijn voor een kortlopende periode verhuurd. Opbrengst voor beide appartementen is ca. € 2.200,- per maand, neemt u contact op voor meer informatie.

Locatie/Ligging 
Het horecapand ligt aan het water genaamd De Rijd, bij een jachthaven en een recreatiepark. Er komen veel passanten/recreanten langs die een dagje aan het varen zijn. De Rijd is direct aangesloten op het Noord-Hollands kanaal waardoor het vaargebied strekt van Kolhorn tot Alkmaar maar ook Alkmaardermeer en zelfs Amsterdam is hierdoor via het water te bereiken. Dit maakt de locatie aantrekkelijk om aan te meren en in je boot te blijven overnachten.

Samenvatting
- Huurprijs horecapand incl. bovenwoningen: € 5.850,- excl. btw per maand
- Opbrengst woningen ca. € 2.200,- per maand
- Vraagprijs inventaris € 65.000,-
- Bedrijfsoppervlak: ca. 498 m2 
- Overname: in overleg
 

Details


Type Restaurant
Alternatief gebruik
Grandcafé,  Horecapand,  Lunchroom,  Zalencentrum
Vraagprijs onderneming € 65.000,- Inventaris
Huurprijs pand € 5.850,- p/mnd excl. btw
Status Te koop / te huur
Totaal bedrijfsoppervlakte 498 m2
Adres Vijverweg 3
Postcode 1733 as
Plaats Nieuwe Niedorp
Objectcode 1235
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Vergunningen Exploitatie vergunning, Volledige Drank en Horeca vergunning
Staat van inventaris Goed
Type horeca Grandcafé, Horecapand, Lunchroom, Restaurant, Restaurant, Zalencentrum
Woonruimte aanwezig Ja, woonruimte aanwezig
Automaten verplichtingen Nee
Bedrijfsvorm Vennootschap onder Firma

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.