Hart voor horeca

Verhuurd

Geesterweg 10

Akersloot, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verhuurd: VERHUURD horecaruimte/kantoorruimte met ruim terras in Akersloot

Verhuurd

OmschrijvingHet betreft hier een prachtige Turn Key horecaruimte welke tevens is te gebruiken als unieke tijdelijke kantoorruimte, op een zeer mooie locatie gelegen in de jachthaven van Akersloot. Het gaat hier om een tijdelijke huurperiode van maximaal twee jaar omdat deze locatie herontwikkeld gaat worden. Hiervan kunt u profiteren! Ziet u de mogelijkheden ook?

DE HORECA-/KANTOORRUIMTE
Het geheel is in gebruik geweest als restaurant/grandcafé en kan op deze manier voortgezet worden. De aanwezige inventaris kan gekocht of gehuurd worden zodat een nieuwe horecaexploitant zonder al te grote aanvangsinvestering direct kan draaien. Het geheel is echter ook geschikt om te gebruiken als  tijdelijke kantoorruimte, er zijn diverse aansluitingen aanwezig. 

De ruimte ademt een gezellige sfeer en beschikt over ca. 150 zitplaatsen. Het geheel is voorzien van een bar en in de winter kunnen gasten zich heerlijk verwarmen aan de open haard. Verder is er een kelderbierinstallatie en een koel/vriescel welke in de opslagruimte staan. Deze locatie leent zich uitermate voor feesten en partijen tot maximaal 200 personen.

Er zijn aparte dames- en herentoiletten met voorportaal aanwezig en ook een zeer ruime, goed uitgeruste keuken.

TERRAS (WINTER EN ZOMER)
Er zijn twee prachtige terrassen gelegen op het zuiden. Naast de uitbouw van het restaurant ligt een terras met ca.  60 zitplaatsen. Daarnaast direct aan het water bevindt zich een smalle strook welke als terras gebruikt wordt in de winter met ca. 30 zitplaatsen, in de zomer worden beide terrassen in gebruik genomen.

In de maanden maart en in oktober van ieder jaar kan exploitant alleen gebruik maken van het winterterras vanwege de doorgang naar de loods ten behoeve van de winterstalling van de boten van de jachthaven.

LOCATIE/LIGGING
De horeca-/kantoorruimte ligt in jachthaven Laamens in Akersloot. Deze jachthaven is centraal gelegen tussen Alkmaar en Zaanstad aan het Alkmaardermeer. Er zijn ruim 100 ligplaatsen voor diverse soorten boten, jaarlijks komen vele toeristen een bezoek brengen aan deze mooie jachthaven.

PARKEREN
Tegenover de horeca-/kantoorruimte bevindt zich een ruim parkeerterrein welke gedeeltelijk gebruikt mag worden voor de bezoekers. Een gedeelte van ca. 6 meter breed dient beschikbaar te blijven voor verhuurder. 

BESTEMMING
Volgens het vigerende bestemmingsplan heeft het object bestemming Recreatie, met horeca mogelijk t/m categorie 2. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

SAMENVATTING 
• Huurprijs nader overeen te komen
• Deelhuur bespreekbaar (te verdelen in restaurant waterzijde en voorcafé gedeelte) met gezamenlijke keuken en toiletten.
• Het betreft een bepaalde huurperiode tot maximaal 2 jaar
• Bedrijfsoppervlak: ca. 450 m2
• Overname: in overleg
 

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Horecapand
Alternatief gebruik
Grandcafé,  Kantoorruimte,  Restaurant
Status Verhuurd
Adres Geesterweg 10
Postcode 1921 BX
Plaats Akersloot
Objectcode 1224
Provincie Noord-Holland
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Staat van inventaris Goed
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken


Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten 

Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt

Zoekprofielen aanmaken

Uw dossiers beheren

Direct aanmaken