Hart voor horeca

Vijfhuizerdijk 3

Vijfhuizen, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Keurig restaurant met een karakteristieke uitstraling op top locatie

Omschrijving


Te koop: prachtig vrijstaand karakteristiek restaurant met een ruim opgezet terras, gelegen nabij Molenplas aan de Ringvaart Haarlemmermeer. in Vijfhuizen. Dit sfeervolle en multifunctioneel bedrijf is turn-key en uitermate geschikt als trouwlocatie.
 
HET RESTAURANT
Bij binnenkomst valt direct de ruime opzet zet en sfeervolle inrichting op. De houten afwerkingen, plavuizen vloeren en de zichtbare balkconstructie geven een zeer luxe, klassiek en authentiek gevoel. Van oudsher is hier sinds jaar en dag onder de naam ‘Restaurant d’Ouwe Meerpaal’ een goedlopend restaurant bedrijf uitgeoefend.
 
Het restaurant wordt zowel in de zomer als in de winter druk bezocht door o.a. passanten, toeristen, wandelaars en dagjesmensen maar is ook enorm geschikt als trouwlocatie, want De Oude Meerpaal is een officiële trouwlocatie. Men kan in het huwelijksbootje stappen, aanmeren bij de vernieuwde steiger en wandelen over de rode loper naar het prieel voor de huwelijksceremonie. Ook biedt het restaurant alle benodigde vergaderfaciliteiten evenals verschillende mogelijkheden voor een zakelijke lunch of diner. De prachtige locatie aan het water is eveneens een uitgelezen plek voor het vieren van een jubileum, verjaardag of een gezellige vrijdagmiddagborrel.
 
DE KEUKEN EN BAR
De ruime en ergonomisch ingerichte keuken heeft een oppervlakte van ca. 85 m2. De keuken is voorzien van professionele en hoogstaande kwaliteit apparatuur zoals een Alto Shaam, bordenwarmkasten, Berkel snijmachine, twee Rational combi ovens, een Rhima bovenlader afwasmachine, een Winterhalter, een glazenspoelmachine en een Winterhalter bestekmachine beide met osmose installatie en warmteterugwinning, een Kiremko frituur met warmteterugwinning, een centraal wateronthardingssysteem voor keuken apparatuur, twee inloop koelcellen en een inloop vriezer. Via een trap is de souterrain bereikbaar welke als voorbereidingskeuken, opslag en personeelsruimte in gebruik is. De bar is o.a. voorzien van een volautomatisch koffiemachine Schaerer, Ijsblokjesmachine Hoshizaki, een bierkoeling,  een tapinstallatie en flessenkoelingen.
 
LOCATIE / LIGGING
Het restaurant is gelegen op prachtige locatie aan de Vijfhuizerdijk in Vijfhuizen, nabij Molenplas aan de Ringvaart Haarlemmermeer. Het restaurant ligt aan een drukke doorgaande weg. Aan de overkant is het terras gesitueerd welke uitkijkt over het water Verder voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.
 
BESTEMMING
Het bedrijf voldoet aan de eisen die in de Drank- en Horecawet gesteld worden voor het uitoefenen van een horecabedrijf en heeft zodoende een geldige D&H vergunning. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.
 
OPENINGSTIJDEN
Momenteel geopend van donderdag t/m zondag. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Haarlemmermeer valt.
 
SAMENVATTING
•             Vraagprijs goodwill/inventaris: € 149.500,-
•             Huurprijs onroerend goed: € 5.632,- excl. btw per maand
•             Bedrijfsoppervlak: ca. 510 m2, terras: ca. 70m2
•             Overname: in overleg
•             Overname handelsnaam en website mogelijk

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Details


Type Restaurant
Alternatief gebruik
Cateringbedrijf,  Grandcafé,  Horecapand,  Partycentrum,  Zalencentrum
Vraagprijs onderneming € 149.500,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 5.632,- p/mnd excl. btw
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 510 m2
Adres Vijfhuizerdijk 3
Postcode 2141 BA
Plaats Vijfhuizen
Objectcode 1220
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Staat van inventaris Goed
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Vergunningen Volledige Drank en Horeca vergunning

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken


Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten 

Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt

Zoekprofielen aanmaken

Uw dossiers beheren

Direct aanmaken