Hart voor horeca

Langestraat 69

Amersfoort, Utrecht

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Aan een van de drukste winkelstraten van Amersfoort gelegen broodjeszaak/lunchroom

Omschrijving


VOLLEDIGE OMSCHRIJVING
Te koop: aan een van de drukste winkelstraten van Amersfoort gelegen broodjeszaak/ lunchroom.

DE LUNCHROOM
Deze zeer nette lunchroom heeft in huidige opstelling ruimte voor ca. 30 zitplaatsen. Aan de voorzijde van de zaak is een terras mogelijk met ca. 8 zitplaatsen. Achterin de zaak bevinden zich 2 aparte toiletten.
De zaak maakt deel uit van een internationaal bekende franchiseketen. Er wordt tevens gedaan aan bezorging, hiertoe is een aantal e-bikes en brommers beschikbaar.

Wilt u meeliften op het succes van een van de snelst groeiende franchise organisaties van de wereld? Met meer dan 50 jaar ervaring biedt dit franchise systeem een gedegen concept aan. Franchisenemers profiteren van de kennis, de processen en het netwerk binnen het systeem.

Overname van de zaak zonder franchise verplichting is mogelijk. Meer informatie is op aanvraag beschikbaar.

LOCATIE / LIGGING
De zaak is gelegen aan één van de drukste winkelstraten/passantenroutes en op steenworp afstand van het grootste horecaplein “De Hof” van Amersfoort. De Langestraat is de langste straat in de oude kern van de stad. De Langestraat doorkruist de oude kern van het zuidwesten naar het noordoosten en loopt van de Varkensmarkt tot de Kamperbinnenpoort.

BESTEMMING
Op dit moment beschikt de locatie over categorie centrum 2. Hier is horeca binnen de categorie 1 mogelijk. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

OPENINGSTIJDEN
7 dagen per week om 10.00 uur geopend. Op maandag tot en met woensdag sluit de winkel om 18.00 uur, op donderdag om 21.00 uur en op vrijdag tot en met zondag om 18.00 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Amersfoort valt.

SAMENVATTING 
• Vraagprijs goodwill/inventaris: € 49.500,-
• Huurprijs OG: € 3.333,- exclusief btw
• Bedrijfsoppervlak: ca. 80m2 
• Overname: in overleg
• Momenteel is er een franchise verplichting van toepassing. Overname van deze verplichting is NIET verplicht. Meer informatie is op aanvraag beschikbaar.
 

Details


Type Lunchroom
Vraagprijs onderneming € 49.500,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 3.333,- p/mnd excl. btw
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 80 m2
Adres Langestraat 69
Postcode 3811 AC
Plaats Amersfoort
Objectcode 1217
Provincie Utrecht
Aanvaarding In overleg

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.