Hart voor horeca

Prins Hendrikkade 513-517

Amsterdam, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Vier prachtige woonboten op toplocatie in Amsterdam

Omschrijving


Unieke mogelijkheid op een fantastische locatie in Amsterdam: vier woonschepen incl. B&B-vergunning!

Op een A- locatie in het prachtige Oosterdok, op slechts enkele minuten afstand van het Centraal Station, bieden wij vier woonschepen met 9 zelfstandige woonunits aan van in totaal 456 m2 aan woonruimte!

Gelegen in een mooie waterrijke omgeving, in een oase van rust en toch in hartje centrum aan de sfeervolle Prins Hendrikkade nabij de Nieuwmarkt, de OBA, het NEMO Science Center, het Scheepvaartmuseum (met de replica van de Oost-Indiëvaarder “Amsterdam” afgemeerd in het Oosterdok), het Waterlooplein en het Conservatorium van Amsterdam.

De openbaar vervoervoorzieningen zijn op loopafstand en met de auto bent u via de IJ- of de Piet Heintunnel zo op de ring A-10. Voor de boodschappen kunt u terecht  in de winkeltjes en marktkramen op de Jodenbreestraat en de Nieuwmarkt, terwijl het “bruisende”Amsterdam met gezellige café’s en restaurants om de hoek ligt. 

De vier woonboten beslaan tezamen 456 m2 woonruimte verdeeld over 9 woonunits. Elke woonboot beschikt over een Bed & Breakfast -vergunning die geldig is tot 1 juli 2028. De woonboten zijn onder architectuur verbouwd en zeer sfeervol en modern ingericht met respect voor de unieke atmosfeer en geheel eigen geschiedenis van elk schip.

Gezeten op een van de zeer ruime dekken heeft men een fantastisch uitzicht over het Oosterdok en op de Schreierstoren,  de plek waar in de tijd van de VOC vrouwen afscheid namen van hun mannen voordat die op reis gingen.  De zitruimte aan dek bedraagt tezamen ca. 300 m2. Daarnaast is er een aan de kade gelegen tuin van 50 m2.

De woonboten zijn uitermate geschikt voor eigen bewoning. Het huidige gebruik als B&B kan worden voortgezet, maar ook dubbele bewoning is mogelijk: de units zijn op te splitsen in aparte zelfstandige woonruimtes voor zowel verhuur aan expats of bijv. een gezin met een au-pair. 

De woonboten worden naast aanschaf van de boten inclusief inventaris (van verkoper zelf) ter overname aangeboden. Losse verkoop van de woonschepen is tevens bespreekbaar in overleg en tegen nader overeen te komen prijs.

Voor een volledige omschrijving van elke boot afzonderlijk verwijzen wij u naar de brochure, die u apart kunt downloaden. In deze brochure bevindt zich tevens per boot een linkje via welke u een virtuele toer kunt maken door de betreffende woonboot!

Details


Type Woonboot
Alternatief gebruik
Bed & Breakfast
Vraagprijs pand € 3.247.000,- K.K.
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 456 m2
Adres Prins Hendrikkade 513-517
Postcode 1011TE
Plaats Amsterdam
Objectcode 1210
Provincie Noord-Holland

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.