Hart voor horeca

Gentiaanstraat 25

Amsterdam, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Gloednieuw fastfood restaurant in Amsterdam met zeer gewilde horecacategorie 1 (fastfood) bestemming!

Omschrijving


Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: gloednieuw fastfood restaurant in Amsterdam met zeer gewilde horecacategorie 1 (fastfood) bestemming!

Het restaurant
Het restaurant is gevestigd in een modern pand op een uitstekende locatie. De gehele voorzijde van het restaurant is voorzien van grote raampartijen welke zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en zorgen voor een uitnodigende uitstraling voor bezoekers. Het gehele restaurant en de aanwezige inventaris is spiksplinternieuw. Het restaurant is bijzonder smaakvol ingericht met oog voor diverse unieke details, zoals houten steenstrips, bijzondere lampen en een gekleurde tegel-look. In totaal zijn er maar liefst 42 comfortabele zitplaatsen aanwezig. Er is tevens een aparte kinderspeelhoek. Het terras aan de voorzijde biedt ruimte voor ca. 36 zitplaatsen. Tevens zijn er een mogelijkheden om het terras aan de overkant uit te breiden.

In het midden van de zaak is een ruime bestellings- en uitgiftecounter, met daarachter de keuken en een kantoor-/personeelsruimte.

Achterin het zitgedeelte is een leveranciersingang. Tevens bevinden zich hier de dames- en herentoiletten met voorportaal én een invalidetoilet. Naast de toiletten is een kleine opslagruimte van ca. 8m2 welke middels een trap toegang biedt tot een grotere opslagruimte van ca. 18 m2 op de eerste verdieping.

Franchise-formule
Het restaurant maakt deel uit van een internationale franchise-formule die is opgericht in 1996, met vestigingen in Engeland, Turkije, Duitsland, België, Oekraïne en sinds 2017 ook in Nederland. De franchise staat bekend om halal-bereide kipgerechten en beschikt over een erkende Europese halal-certificering voor haar vlees en de bereiding.

Locatie/ligging
Het restaurant is gelegen in een levendige omgeving in Amsterdam-Noord. Het restaurant ligt naast winkelcentrum Mosveld in de wijk Volewijck. Het restaurant is uitstekend bereikbaar zowel te 
voet, per fiets, met het OV als met de auto. Parkeren is de eerste 90 minuten gratis op het parkeerdek. 

Bestemming
Voor deze locatie geldt 'Enkelbestemming - Gemengd 2', horecacategorie 1, 3 en 4. Horecacategorie 1 (Fastfood) wordt momenteel niet meer uitgegeven door gemeente Amsterdam en is 
daarom erg gewild. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie.

Openingstijden
7 dagen per week geopend van 11.00 tot 23.00 uur. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Amsterdam valt.

 Prijs details
- Vraagprijs goodwill/inventaris: € 165.000,-
- Huurprijs onroerend goed: € 3.702,- p/m excl. BTW
- Aanvaarding: in overleg

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Details


Type Restaurant
Alternatief gebruik
Afhaal/bezorging,  Grillroom
Vraagprijs onderneming € 165.000,- Goodwill/inventaris
Huurprijs pand € 3.702,- p/mnd excl. btw
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 180 m2
Adres Gentiaanstraat 25
Postcode 1031 AE
Plaats Amsterdam
Objectcode 1208
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Type horeca Afhaal/bezorging, Grillroom, Restaurant, Restaurant
Vergunningen Exploitatie vergunning
Personeelsverplichtingen Nee
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Staat van inventaris Uitstekend

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.