Hart voor horeca

Stationsweg 14

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Huur: ca. 110 m2 horecaruimte in stationsgebied centrum Alkmaar

Omschrijving


Te huur: ca. 110 m2 horecaruimte op de begane grond uitermate geschikt als lunchroom of broodjeszaak met catering mogelijkheden in het centrum van Alkmaar. 

DE HORECARUIMTE
Bij binnenkomst stapt u in een knusse en gezellige eetruimte welke nog volledig naar eigen smaak en styling ingericht kan worden. Het pand is momenteel zo ingericht dat er meerdere zithoekjes mogelijk zijn met in totaal ca. 40 zitplaatsen.

Aan de voorkant van het pand bevinden zich de twee toiletten en een eetruimte welke op dit moment beschikt over ca. 25 zitplaatsen. 

De huidige inrichting voorziet in een centraal gelegen afhaalbalie met een bereidingskeuken en een koelcel.  Daarachter bevindt zich een gezellige patioruimte met een wanddecoratie van de Alkmaarse kazen. Deze ruimte leent zich goed om ingericht te worden als zitgedeelte waar een hapje of drankje genuttigd kan worden. In combinatie met wat hangende planten waant u zich op het terras in de buitenlucht. Kortom er zijn nog genoeg mogelijkheden om van deze locatie een gezellige onderneming te creëren. 

Voor het pand (tegen de gevel gelegen) is een strook waar een gezellig terrasje mogelijk is met ca. 4 zitplaatsen door middel van een leuke bank met kussens of een bistrosetje.

OVERNAME INVENTARIS
De aanwezige inventaris kan overgenomen worden tegen elk aannemelijk bod. Er is altijd een broodjeszaak gevestigd geweest met een goede naamsbekendheid. Het pand is uitermate geschikt voor dit soort concepten eventueel met catering mogelijkheden. 

LOCATIE / LIGGING
De zaak is gelegen aan een high traffic locatie direct aan de looproute van het centrum van Alkmaar naar Centraal Station Alkmaar. De Alkmaarse ringweg ligt op 2 minuten rij afstand.

BESTEMMING
Op dit moment beschikt de locatie over bestemming Gemengd 2. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.
 
SAMENVATTING 
-Vraagprijs goodwill/inventaris: t.e.a.b.
-Huurprijs OG: € 24.000,- excl. btw per jaar
-Bedrijfsoppervlak: ca. 110m2
-Overnamedatum: in overleg, per direct mogelijk

Details


Type Lunchroom
Alternatief gebruik
Afhaal/bezorging
Vraagprijs onderneming Inventaris N.O.T.K.
Huurprijs pand € 24.000,- p/jr
Status Te Huur
Totaal bedrijfsoppervlakte 110 m2
Adres Stationsweg 14
Postcode 1815 CC
Plaats Alkmaar
Objectcode 1204
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Staat van inventaris Goed
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig
Terrasvergunning Terras op eigen grond aanwezig

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.