Hart voor horeca

Breestraat 1

Beverwijk, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Evenementencentrum met 3 unieke zalen met diversiteit aan mogelijkheden

Omschrijving


Te Koop: Evenementencentrum met een diversiteit aan mogelijkheden. Uniek object in het centrum van Beverwijk! Bowling? Indoor golf? Lasergames? Jue de Boules? Deze ruimte biedt mogelijkheden!

HET PAND
Deze voormalige bioscoop en “all you can eat” restaurant ligt aan de hoofdwinkelstraat van Beverwijk, de Breestraat. Doordat het evenementencentrum in het verleden is geëxploiteerd als bioscoop is het geheel zeer goed geïsoleerd tegen brand en geluid. 

Bij binnenkomst in de “cateringzaal” valt direct de grote en hoge open ruimte op. De zaal is zeer ruim opgezet, naast catering kan deze uitermate goed worden geexploiteerd als een feest en/of danszaal. De “cateringzaal” is momenteel niet in gebruik maar beschikt nog wel over een volledig operationele keuken met alle benodigheden voor het exploïteren van catering /lopend buffet.

De “Westernzaal”, aan de rechterzijde van het souterrain, is tevens zeer ruim opgezet en uitermate geschikt als danszaal. In het verleden is deze dan ook gebruikt voor feesten en partijen.

De zaal op de begane grond is door de verhoging aan de achterzijde zeer geschikt voor vergaderingen of presentaties.

INDELING
Bij binnenkomst bevindt men zich in de entree/foyer waar gasten ontvangen kunnen worden. Aan de linkerzijde is een bioscoopzaal gecreëerd, aan de achterzijde is een opslagruimte en aan de rechterzijde kan men naar beneden. In dit souterrain is een tweede ontvangsthal die toegang biedt aan twee andere zalen. De rechter zaal is ingericht met een western thema. De linker en tevens de grootste zaal heeft een bar, catering gedeelte en ruime keuken. Alle apparatuur is zo goed als nieuw en is tevens ter overname.

LOCATIE / LIGGING
Het geheel ligt aan de Breestraat (de hoofdwinkelstraat). Via een hal komt men uit bij de ingang van het object . In deze hal zijn tevens opgangen naar woningen gevestigd, de hal is ook bereikbaar via de achterzijde aan de Meerstraat waar tevens vele parkeergelegenheden zijn gecreëerd.

BESTEMMING
Op dit moment beschikt de locatie over categorie centrum 2. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

SAMENVATTING 
• Vraagprijs horecapand: € 500.000,-
• Huurprijs horecapand: Nader overeen te komen
• Bedrijfsoppervlak: ca. 560m2 
• Overname: in overleg
• Meer foto’s zijn op aanvraag beschikbaar
 

Details


Type Horecapand
Vraagprijs pand € 500.000,- K.K.
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 560 m2
Adres Breestraat 1
Postcode 1941ER
Plaats Beverwijk
Objectcode 1193
Provincie Noord-Holland
Vetvangput Aanwezig
Automaten verplichtingen Nee

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken


Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten 

Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt

Zoekprofielen aanmaken

Uw dossiers beheren

Direct aanmaken