Hart voor horeca

Egmonderstraatweg 34

Egmond aan den Hoef, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Te Koop: Horecapand (om te zetten naar woning) incl. perceel grond Egmond a/d Hoef

Omschrijving


Te koop: een horecapand, welke tevens omgezet zou kunnen worden naar een riante vrijstaande woning. Wilt u een woning naar eigen smaak inrichten? Wilt u in een rustieke kustplaats wonen, nabij natuur, duinen, strand en zee? Dan is dit uw kans! 

Verkoper verwacht de volgende mogelijkheden:

1) Behoud van het bestaande horecapand (welke verhuurd kan worden) met eventuele realisatie van een woonruimte op de 1e verdieping.

2) Omzetting van het horecapand naar één vrijstaande woning met eventueel een losse recreatiewoning.

3) Herontwikkeling van het gehele terrein, met nieuwe woningen en 1 tot 3 nieuwe recreatiewoningen (afhankelijke van uw keuze of u enkel het horecapand koopt, of ook de omliggende percelen).

Uiteraard is het voorgaande onder voorbehoud goedkeuring gemeente en kunnen hier geen rechten aan worden ontleend. Het betreft een inschatting van verkoper naar aanleiding van diverse eigen onderzoeken en gesprekken. Neemt u contact op met de gemeente voor zekerheid over de mogelijkheden.

Het restaurant is sinds 01 januari 2019 gesloten. De inventaris en inrichting is – in afwijking van de bijgesloten foto’s - inmiddels los verkocht en het geheel wordt derhalve leeg opgeleverd.

De toiletten van het restaurant bevinden zich momenteel op de 1e verdieping, maar er is wel een invalidetoilet op de begane grond. Er zijn plannen gemaakt boven een woonruimte te realiseren (60 m2) en de toiletten naar beneden te verplaatsen. Impressies zijn op aanvraag beschikbaar.

Het aangeboden object betreft enkel het horecapand met perceelnummer 2035. Verkoper is tevens eigenaar van de omliggende percelen 1334, 1335 en 3015. Deze zijn optioneel bij te kopen, wat mogelijkheden biedt voor een grote op het westen gelegen tuin of bij voortzetting van horeca voor uitbreiding van het terras, het creëren van een fraai speelterrein (voor het aantrekken van jonge gezinnen) of het realiseren van parkeerplaatsen op eigen terrein. Parkeren op achtergelegen bestaande parkeerterrein (welke toebehoort aan het recreatiepark) is ook bespreekbaar in overleg tegen nader overeen te komen voorwaarden. Op de omliggende percelen mogen waarschijnlijk ook woningen met recreatiewoningen gebouwd worden, wat herontwikkelingsmogelijkheden voor dit hele gebied betekent.

Neem contact op voor meer informatie! Bel nu: 0226-343220
 

Details


Type Horecapand
Alternatief gebruik
(Eet)Café,  (her)Ontwikkeling,  Afhaal/bezorging,  Restaurant,  Woonruimte
Vraagprijs pand € 399.000,- K.K.
Status Te Koop
Totaal bedrijfsoppervlakte 150 m2
Adres Egmonderstraatweg 34
Postcode 1934 AD
Plaats Egmond aan den Hoef
Objectcode 1147
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Terrasvergunning Terras op eigen grond aanwezig

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.