Hart voor horeca

Verkocht

Lorentzplein 44

Badhoevedorp, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: VERKOCHT Snackbar/cafetaria in Badhoevedorp

Verkocht

Omschrijving


VERKOCHT bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Cafetaria/Snackbar gelegen op toplocatie in winkelcentrum te Badhoevedorp. Momenteel wordt dit bedrijf geëxploiteerd als Kwalitaria Franchise (overname verplichting).

DE ONDERNEMING
Het betreft hier een zeer nette snackbar/cafetaria in een druk winkelgebied, waar in de directe omgeving diverse publiekstrekkers zijn gevestigd als Albert Hein en Lidl. 

Het geheel heeft een oppervlakte van ca. 160 m2 en bestaat uit een ruim zitgedeelte met 35 zitplaatsen en 7 barplaatsen, afgifte-/bakgedeelte en keuken met opslag en koelcel/vriescel. Op elke dag van de week bezorgt huidige ondernemer ook de maaltijden aan huis. 

LOCATIE
Dagelijks lopen er vele passanten langs deze locatie, op zoek naar artikelen uit de vele winkels die het winkelcentrum in Badhoevedorp rijk is. Het winkelcentrum zal de komende jaren worden vernieuwd. Rond het plein komen winkels en horeca met daarboven woningen. Er komen drie supermarkten. Alleen de ingangen, en dus niet de winkelramen, van de supermarkten liggen direct aan het plein, zodat daarnaast ruimte is voor een gevarieerd en levendig aanbod van grotere en kleinere zaken. In totaal komen er ruim tweehonderd nieuwe woningen in het centrumgebied. Vanuit alle windrichtingen is het centrum ook met de auto goed te bereiken. Er komen drie nieuwe parkeerterreinen voor bezoekers.

BESTEMMING
Onder voorbehoud goedkeuring gemeente is op deze locatie horeca mogelijk binnen horecacategorie 1 en 2. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

OPENINGSTIJDEN
Momenteel is de onderneming geopend van maandag t/m donderdag van 12.00 tot 21.00 uur en van vrijdag t/m zondag van 12.00 tot 22.00 uur (zondag tot 21.00 uur).

 

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Cafetaria
Alternatief gebruik
Lunchroom,  Snackbar
Status Verkocht
Adres Lorentzplein 44
Postcode 1171BB
Plaats Badhoevedorp
Objectcode 1132
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Vetvangput Aanwezig
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Vergunningen Exploitatie vergunning
Staat van inventaris Goed
Personeelsverplichtingen Nee
Brouwerij verplichtingen Nee
Automaten verplichtingen Nee
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.