Hart voor horeca

Verkocht

Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: VERKOCHT sfeervol restaurant met klein hotel

Verkocht

Omschrijving


VERKOCHT Van Alkemare: Sfeervol restaurant met bovenliggend klein hotel in een middelgrote stad in Noord-Holland. Het restaurant van ca. 180 m2 heeft een terras voor 16 personen en beschikt binnen over 50 zitplaatsen. Het hotel heeft 9 kamers en is ca. 350 m2 groot. Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. 

Gedeeltelijke koop van het pand (bijvoorbeeld alleen het hotelgedeelte of alleen het restaurantgedeelte) is niet bespreekbaar. 

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze onderneming, kunt u contact opnemen met ons kantoor. Het betreft hier een discrete verkoop, dit betekent dat de makelaar gebonden is aan bepaalde discretie richtlijnen waarbij niet per direct alle informatie verstrekt zal worden. Wij vertrouwen op uw begrip voor deze manier van handelen en vragen uw medewerking in een eventueel vervolgtraject.

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Restaurant
Alternatief gebruik
Hotel
Status Verkocht
Objectcode 1115
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.