Hart voor horeca

Verkocht

Gedempte Nieuwesloot 23

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verkocht: VERKOCHT! Beleggingspand in het centrum van Alkmaar

Verkocht

Omschrijving


Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Beleggingspand op goede zicht locatie met veel passanten in hartje Alkmaar.

ONROEREND GOED
Het pand beschikt over een bedrijfsruimte (begane grond) met een oppervlakte van ca. 55 m2. Een bovenwoning van ca. 50 m2 met een dakterras van ca. 15 m2. De bedrijfsruimte beschikt over een zitgedeelte met ca. 20 zitplaatsen, een open keuken en een toilet voor de klanten. De bedrijfsruimte wordt momenteel te huur aangeboden.

BOVENWONING
Op de 1e en 2e verdieping bevindt zich een woonruimte met dakterras. Deze woning is via een aparte ingang bereikbaar. Op de 1e verdieping bevindt zich de woonkamer met open keuken voorzien van vaatwasser, gasfornuis, oven en koelkast met kleine vriezer. Er is een apart toilet aanwezig op deze etage. Op de 2e verdieping bevindt zich een ruime slaapkamer met badkamer. De keuken, badkamer zijn net vernieuwd evenals de kozijnen van de woonruimte. Het geheel bevindt zich in keurig gerenoveerde staat. Deze woonruimte is momenteel verhuurd voor € 885,- exclusief servicekosten per maand.

LOCATIE
Het geheel is gelegen in het drukke centrum van Alkmaar. Alkmaar heeft veel verschillende soorten winkels en mag zich daarom de tweede winkelstad van Nederland noemen. Het pand is gelegen naast de drukste winkelstraat van Alkmaar, de Langestraat. De winkels in het centrum zijn iedere zondag geopend, en elke donderdagavond is er koopavond in de binnenstad. Ook is er elke zaterdag een markt, die begint op de Gedempte Nieuwesloot.  De Gedempte Nieuwesloot is haaks gelegen aan de Kanaalkade. Vanaf hier komen er veel auto’s de binnenstad inrijden, en staat een bushalte voor vele bussen. Vanaf de kanaalkade lopen er veel mensen de Gedempte Nieuwesloot in, onderweg naar de winkelstraten.

DETAILS
• Brochure te downloaden via onze website

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl.
 

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Eetcafé
Status Verkocht
Adres Gedempte Nieuwesloot 23
Postcode 1811 KN
Plaats Alkmaar
Objectcode 1088
Provincie Noord-Holland
Aanvaarding In overleg
Woonruimte aanwezig Ja, woonruimte aanwezig
Eigendomssituatie BOG Volledig eigendom

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.