Hart voor horeca

Verhuurd

Verdronkenoord 1

Alkmaar, Noord-Holland

Vorige Terug naar overzicht Volgende

Verhuurd: Ca. 80 m2 horecaruimte op goede zichtlocatie in centrum Alkmaar

Verhuurd

Omschrijving


OMSCHRIJVING
Te huur aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: ca. 80 m2 horecaruimte op goede zichtlocatie in het centrum van Alkmaar.

ONROEREND GOED
Het onroerend goed betreft een winkel/ horecaruimte op de begane grond in een fraai monumentaal pand midden in het historische centrum van Alkmaar. Het uitzicht is over één van de mooiste grachten van Alkmaar, Het Verdronkenoord.

Voorheen zat hier Restaurant Het Witte Huis gevestigd. Het onroerend goed beschikt over twee terrassen, één terras welke direct is gelegen aan de gracht en het andere terras kijkt uit over het Accijnstorentje en het prachtige water. Beide terrassen bieden plaats voor ca. 36 zitplaatsen.

PLATTEGROND


BEREIKBAARHEID
Het onroerend goed is uitstekend bereikbaar met auto en openbaar vervoer, op ca. 100m afstand ligt parkeergarage Schelphoek. De snelweg A9 ligt op ca. 3 km afstand waardoor het restaurant gemakkelijk en goed bereikbaar is. Voor bezoekers aan het centrum van Alkmaar ligt het restaurant op de looproute vanaf de parkeergarage. 

LOCATIE
Het onroerend goed is gelegen in de binnenstad van Alkmaar. Alkmaar heeft veel verschillende soorten winkels en mag zich daarom de tweede winkelstad van Nederland noemen. Het pand is gelegen aan een drukke doorvoer route, er zijn dagelijks veel passanten. De winkels in het centrum zijn iedere zondag geopend, en elke donderdagavond is er een koopavond in de binnenstad. Ook is er elke zaterdag een markt, nabij deze locatie. Het restaurant ligt op loopafstand van het Waagplein met de bekende kaasmarkt welke jaarlijkse gehouden wordt van april tot en met september.

BESTEMMING
Er is hier de afgelopen tijd een lunchroom gevestigd geweest, op basis van een sociale horeca vergunning (para-commerciële vergunning). Dit betekent dat een toekomstig horecabedrijf op deze locatie bij voorkeur tevens een maatschappelijk concept dient te zijn. Het pand heeft verder een gemengde bestemming. Neemt u contact op met de gemeente om de mogelijkheden voor uw concept te bespreken.

DETAILS
• Huurprijs: € 1.150 per maand excl. BTW
• Aanvaarding: in overleg, per direct mogelijk
• Bedrijfsoppervlakte: ca. 80 m2 op de begane grond.
• Brochure te downloaden via onze website

MEER INFORMATIE?
Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl.
 

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Details


Type Horecapand
Status Verhuurd
Adres Verdronkenoord 1
Postcode 1811 BB
Plaats Alkmaar
Objectcode 1053
Provincie Noord-Holland
Terrasvergunning Aanwezig, meer informatie op aanvraag
Woonruimte aanwezig Nee, geen woonruimte aanwezig

Dit object is niet meer beschikbaar. Meer informatie wordt niet langer vrijgegeven.

Gratis account aanmaken

Gratis account aanmaken

  • Objecten toevoegen aan uw lijst met favorieten
  • Meldingen ontvangen over de objecten die u volgt
  • Zoekprofielen aanmaken
  • Uw dossiers beheren

Direct aanmaken

E-book: Succesvol uw eigen horecaonderneming starten!

Als startende horecaondernemer ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer: welke zaken moet u allemaal regelen om een vliegende start te maken en uw horecaonderneming succesvol op de kaart te zetten? Wij helpen u een handje met dit e-book waarin wij de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij zetten en relaties uit ons netwerk aandragen die u desgewenst kunnen assisteren. In het e-book vindt u een aantal waardevolle tips die u kunnen helpen bij het opstarten van uw horecaonderneming.

 Vul hieronder uw gegevens in en krijg direct toegang tot het e-book. Veel leesplezier!

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.