Hart voor horeca

Verhuurd: Loopuytpark 3, Julianadorp

Op 8 december 2015 is de horecaruimte in Julianadorp van Cees Meijburg en Marian Cnossen verhuurd aan Meko Shisho.

Op 17 augustus 2015 kregen wij in verhuur de horecaruimte aan het Loopuytpark in Julianadorp. In nog geen vier maanden tijd hebben wij een geschikte huurder gevonden, namelijk Meko Shisho.

Meko heeft hiervoor als zelfstandig kok gewerkt bij restaurant Iegewies in Callantsoog. In het pand van Cees en Marian zat eerst een snackbar gevestigd. Meko gaat dit pand nu transformeren tot een echte Bistro. Hij wil het warme gevoel van thuis overbrengen bij de gasten door het aanbrengen van warme kleuren en mooie belichting aan te brengen in de ruimte. Hij gaat werken met lokale boeren voor verse producten, het wordt een bistro met hamburgers als specialiteit.
Meko verwacht in de 3e week van januari 2016 open te gaan, uiterlijk 1 februari.

Meko geeft aan een fijne samenwerking met de makelaar te hebben gehad. Zo zegt hij over de makelaar: “Een makelaar recht voor zijn raap, kort en bondig en je weet waar je aan toe bent.” Ook Cees en Marian hebben de samenwerking met Van Alkemare als zeer prettig ervaren: “In het verleden hebben wij eerder met Van Alkemare samengewerkt. Wij vinden deze makelaar erg deskundig en punctueel. Mede door het grote aanbod wat Van Alkemare heeft op het gebied van aan- en verkopen van horeca ondernemingen en onroerend goed hebben wij weer voor Van Alkemare gekozen als makelaar.’’

Wij danken Cees en Marian voor het nogmaals in vertrouwen nemen van ons kantoor, en wensen Meko Shisho goede zaken en veel plezier met zijn eerste eigen bistro! 

Niet al onze activiteiten worden uitgewerkt als nieuwsbericht. Voor een completer overzicht van referenties, zonder omschrijving, klik hier. Vanwege discretie redenen of op verzoek van betrokkenen worden niet al onze activiteiten op onze website of social media kanalen gepubliceerd. Volg ons ook via facebook (klik hier), Twitter (klik hier) of Linkedin (klik hier)!

Ook uw horecapand verhuren? Klik hier voor meer informatie over onze verhuurdiensten.


Vorige Naar referentiesoverzicht Volgende

Andere referenties

Verhuurd: Baanstraat 76, Beverwijk

Op 22 december 2015 is de horecaruimte aan de Baanstraat 76 in Beverwijk opgeleverd na...

Verkocht: IJssalon Contrucci in Purmerend

Op 4 september 2015 is IJssalon Contrucci in Purmerend overgedragen van Michiel en Sandra...

Verkocht: IJssalon Onder Nul in Limmen

Op 10 juni 2015 is IJssalon Onder Nul in Limmen overgedragen van Melanie Steenvoorden aan Joey...

Contact

Direct contact

Vindt u niet direct de informatie die u zoekt of heeft u vragen?

Horecamakelaar:

Nick Zuurbier
Aarzel niet en neem gerust contact op voor verder overleg!

Mail of bel ons met al uw vragen of voor het plannen van een afspraak!

 
0226-343220

Of vul ons contactformulier in

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Klik vervolgens op de knop om akkoord te gaan.